Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök ezzel állna elő?

Figyelt kérdés
szóval.. a barátnő úgy érzi, hogy le szeretne feküdni veled, de valami bántja őt.. még pedig az, hogy a melltartó alatt nincs semmi (kész deszka lenne a lány.. csak a mellbimbója lenne kicsit kiemelkedve..) .. ami látszik neki, hogy van melle.. az mind csak push upos melltartó. szóval.. mit szólnátok ha ezt elmondaná nektek? elhagynátok vagy megértenétek, hogy "átvert"?
2009. nov. 16. 15:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Megműteni? Szülés után változhat a melled nagysága. Meg idővel még nőhet ám.

Vannak olyan ismerőseim, akiknek nem számít a mellméret, van akinek a kicsi tetszik és így tovább. De nem a melleid miatt szeret a barátod. Én lány vagyok, de kegyetlenül kiröhögném barátomat, ha kitömött gatyával járkálna... Nem a méreteiért szeretem, értelmes embereknél az nem sokat számít.

2009. nov. 19. 18:52
 32/34 anonim válasza:
ha egy fiu elhagy egy lanyt amiatt mert kicsi a melle...huuhh...ez aztan igen.a fiu igen nagynak kepzeli magat es nem tudna elviselni-szegyellne-hogy egy olyan csajjal van akinek nem ket kosarlabdaja van hanem esetleg egy teniszlabdaja.ha fiu lennek ilyen eszembe se jutna.ha szeretek valakit azt nem a melle mereteert teszem hanem onmagaert
2009. nov. 19. 19:22
 33/34 anonim válasza:
hat en 3 honapig ugy szeretkeztem a baratommal h rajtam volt a melltarto mivel sem a meretevel sem a formajaval sem semmivel nem vagyok megelegedve..........vagyis nem voltam mert miutan ra szantam magam es megengettem h levegye a melltartomat komplexusok nelkuli eletet elek szereti a cicim es mar en is....ugyh csak nyugi....(19 l)
2009. nov. 20. 11:23
 34/34 anonim ***** válasza:

nem tudom hány éves vagy csajszi. ha cseszegetnek miatta akkor gondolom olyan 16-17 lehetsz, ebben a korban a pasik még nem érettek annyira hogy felfogják hogy ez szarul eshet nekünk.

engem is cseszegettek miatta, akkor zavart is, ma már elfogadtam, nem szégyellem (igazábol nem érdekel mit gondol a másik, ha emiatt nem tetszem neki elmehet a...)

elértem arra a szintre, hogyha olyan a helyzet, nyiltan poénkodom vele, mert elfogadtam ..(pl izmos haverommal azon nevetünk kinek nagyobb a melle, és hogy ez kinek gáz:D)

jah, és ezt ugysem tudod sokáig titkolni, ha jön a strandszezon, ugyis lebuknál

20

20L

2009. nov. 20. 11:36
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!