Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök ezzel állna elő?
Megműteni? Szülés után változhat a melled nagysága. Meg idővel még nőhet ám.
Vannak olyan ismerőseim, akiknek nem számít a mellméret, van akinek a kicsi tetszik és így tovább. De nem a melleid miatt szeret a barátod. Én lány vagyok, de kegyetlenül kiröhögném barátomat, ha kitömött gatyával járkálna... Nem a méreteiért szeretem, értelmes embereknél az nem sokat számít.
nem tudom hány éves vagy csajszi. ha cseszegetnek miatta akkor gondolom olyan 16-17 lehetsz, ebben a korban a pasik még nem érettek annyira hogy felfogják hogy ez szarul eshet nekünk.
engem is cseszegettek miatta, akkor zavart is, ma már elfogadtam, nem szégyellem (igazábol nem érdekel mit gondol a másik, ha emiatt nem tetszem neki elmehet a...)
elértem arra a szintre, hogyha olyan a helyzet, nyiltan poénkodom vele, mert elfogadtam ..(pl izmos haverommal azon nevetünk kinek nagyobb a melle, és hogy ez kinek gáz:D)
jah, és ezt ugysem tudod sokáig titkolni, ha jön a strandszezon, ugyis lebuknál
20
20L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!