Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök ezzel állna elő?
"előző vagyok,ja, még annyit hozzátennék, nekem sincs mellem egyáltalán, mégis imádja a párom :) (20/L)"
te mennyi idő után mutattad meg a barátodnak / mondtad el neki?
Először nem vert át. Lassan már időszerű lenne minden pasinak tudnia, hogy általában a melltartó nőveli a mellet. Szal engem nem zavarna. Az megint egy másik dolog, hogy te szeretedőt? Mert akkor így is szeretned kell, ha meg annyira zavar, akkor nem is szereted. Ez hasonló ahhoz, mint amikor a pasi először megmutatja a ...-t, és pl. túl kicsi (szerencsére nekem nincs iylen gondom, de volt barátnőm előző pasijának 10 cm körüli volt, és 1 évig együtt voltak). A legtöbb csaj, ha szereti a pasit tuti nem hagyja el egy ilyen probléma miatt.
F/21
"te mennyi idő után mutattad meg a barátodnak / mondtad el neki?"
Én soha nem is szégyeltem vagy takargattam előtte, mert tudtam,hogy úgy szeret, ahogyan vagyok... első alkalommal láthatta, amint levette a melltartómat :) sosem mutatta jelét, hogy nem tetszene neki, sőt...néha el is csodálkozok rajta, miért izgatja ennyire... van, hogy csak át kell öltöznöm valamiért, és nem engedi felvenni a felsőmet, hogy had simogassa még egy kicsit... szóval a lényeg, hogyha szeret a párod, minden apró hibáddal együtt szeret!
Velem az esett meg, hogy 26L-26F felállásban elég hamar a lényegre tértünk. Ruhában volt mit tapintani, de amikor lekerült a melltartó, akkor kb. olyan lehetett, mint amilyet leírtál.
Nekem tetszett a dolog, nagyon egyben volt a lány, szép volt így.
Jártunk, de nem sokáig, vége lett, de nem emiatt.
Ha megműttetnéd, nem félnél attól, hogy nem tud majd természetes formája lenni, illetve újra kell majd műteni, mikor elöregedik az implantátum?
Szűz vagy még? Ha igen, akkor szerintem gyűjtsd be az elismerő (vagy nem) visszajelzéseket a fiúktól, akivel lefekszel majd, és csak utána műttess, ha még mindig úgy gondolod.
""csak ízlés kérdése. én a nagyobb mellű nőket szeretem, de ismerek olyat, aki meg a kismellű nőkért van oda."
te mit szólnál?"
hát figyelj. mire oda jutok egy nővel, hogy lekerül a melltartó, már nem nagyon szokott meglepetés érni.
szóval vagy nem jutnék odáig veled, vagy amikor már ott vagyunk, addigra csak az maradna, hogy élvezem a helyzetet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!