Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök ezzel állna elő?

Figyelt kérdés
szóval.. a barátnő úgy érzi, hogy le szeretne feküdni veled, de valami bántja őt.. még pedig az, hogy a melltartó alatt nincs semmi (kész deszka lenne a lány.. csak a mellbimbója lenne kicsit kiemelkedve..) .. ami látszik neki, hogy van melle.. az mind csak push upos melltartó. szóval.. mit szólnátok ha ezt elmondaná nektek? elhagynátok vagy megértenétek, hogy "átvert"?
2009. nov. 16. 15:28
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
írjatok kort is, légyszi.
2009. nov. 16. 15:29
 2/34 anonim ***** válasza:
Szereted?
2009. nov. 16. 15:29
 3/34 anonim ***** válasza:
90%

Mosolyognék egyet rajta. :)

Megérteném emiatt sosem hagynám el, hiszen ezzel nincs semmi gond. Sőt valamilyen szinten egzotikus és érdekes.

És az hogy pushupos melltartót visel, az nem átverés. Nagyon sokan azt használják. Szóval engem nem bántana túlságosan.

2009. nov. 16. 15:31
 4/34 anonim ***** válasza:
77%
20 éves fiú
2009. nov. 16. 15:31
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
csak ízlés kérdése. én a nagyobb mellű nőket szeretem, de ismerek olyat, aki meg a kismellű nőkért van oda.
2009. nov. 16. 15:34
 6/34 anonim ***** válasza:
89%

gondoldom te vagy ez a lány...

nekem sincs 70a-snál nagyobb...pushuposat hordok,azzal nagyobbnak tünik...mégsem szeret kevésbé a párom....(mikor megjegyeztem neki,h szerintem tulkicsi a mellem,annyit reagált,hogy de a fenekem meg szép formás:D)

2009. nov. 16. 15:40
 7/34 anonim ***** válasza:
79%
ha szereted, akkor tökmindegy milyen a melle, nem? ha valkaibe szerelmes vagy, akkor annak lehet akár három melle is, akkor is szereted... ezt kell megértetned a lánnyal is, mert ugye félt eddig, hogy esetleg nem tetszik majd neked...
2009. nov. 16. 15:42
 8/34 A kérdező kommentje:

"csak ízlés kérdése. én a nagyobb mellű nőket szeretem, de ismerek olyat, aki meg a kismellű nőkért van oda."

te mit szólnál?

2009. nov. 16. 15:42
 9/34 anonim ***** válasza:
66%
előző vagyok,ja, még annyit hozzátennék, nekem sincs mellem egyáltalán, mégis imádja a párom :) (20/L)
2009. nov. 16. 15:43
 10/34 anonim ***** válasza:
79%
Hát ez az. kétlem, hogy szereti. különben nem kérdezett volna ilyet :/
2009. nov. 16. 15:43
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!