Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A biszaxuálisoknak ugyanolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszaxuálisoknak ugyanolyan intenzitású az orgazmusa mind a két nem esetében?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
nem mert az az esetek 96,8584073465%ban negyed terrabájtnyival gyengébb ámde az esetek π-nyi azaz 3.1415926535%ban legalább 3 Kakapoo-nyival intenzivebb, de ez persze csak minden páros héten müködik igy.
2009. nov. 16. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Biszex fiú vagyok. Nem vonzódok minkét nemhez ugyanúgy, pl. lányba még sose voltam szerelmes, fiúba már többször is, vagy lányok után nem fordulok meg az utcán, hiába tesznek ki akármit. De a szex nagyjából ugyanolyan élvezetes.

Nyilván nem lehet számszerűsíteni, hogy mennyire élvezek el :D De nagyjából ugyanaz az érzés, csak persze más módon érem el fiúval, mint lánnyal.

2009. nov. 16. 10:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor velem mivan? Mert én voltám már szerelmes fiúba,de a lányokhoz vonzódom!20/L
2009. nov. 16. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
gyökér vagy.
2009. nov. 16. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát sztem akkor is biszex vagy :) De igazából ezek csak címkék, fölösleges lovagolni rajtuk. Minden ember szexualitása más. Fogadd el magad, és a vonzalmaidat úgy, ahogy vannak, előbb-utóbb megtalálod azt, aki/ami boldoggá tesz.
2009. nov. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!