Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb.1 hónapja abbahagytam a fog. Gátló szedését (7 évig szedtem), és azóta barnás-, néha véres folyásom van, különböző intenzitású. Van, mikor fél-egy napig semmi, majd újból kezdődik. Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 18:22
1/5 anonim válasza:
előfordul, ha nem múlik, akkor dokival nézesd meg magad :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem a nyirkos környezett miatt elkezdett rozsdásodni, és a rozsdalé folyik ki :S
3/5 A kérdező kommentje:
Tényleg tiedből az folyik?Lehet nem vagy karbantartva! Szánalmas vagy!Minek válaszolsz ha nem tudsz normálisan!Az Elsőnek köszönöm!
2010. ápr. 30. 11:37
4/5 anonim válasza:
Szia én is most hagytam abba, igaz én csak 1 évig szedtem. Előtte is mindig volt folyásom, ki lett vizsgálva semmi fertőző. Viszont amióta nem szedem a fog.g.-t azóta sárga és sokkal több mint előtte volt:S Remélem nem marad így :( A pecsételő vérzés pedig normális. Én azt olvastam, hogy 1 év is lehet mire rendbe jön a szervezet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. máj. 1. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!