Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúknál hogy oldható meg az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál hogy oldható meg az hogy ne tudjon gyereket csinálni szex közben?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 22:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ez most olyan mint iskolában. 9-ben(!) tehát 15 évesek voltunk bejött egy nő felvilágosítani. Rajtam kívül senki nem tudott semmit. De a lányok se annyi volt hogy óvszer és cső. De még sokan hogy kikell húzni meg nemszabad beleélvezni és ennyi. De nekem sem szüleim magyarázták el egyszerűen utánnaolvastam neten mert kíváncsi voltam rá. és ez a baj hogy ilyen fiatalon a védekezésről semmi de már mind szexel...
2009. nov. 8. 11:55
 12/13 A kérdező kommentje:
na akkor kezdem én is vagy folytatom!! nem arra voltam kíváncsi hogy mennyire vagytok idióták hanem, arra hogy hogyan lehet megcsinálni azt hogy nem lesz gyerekem gumi és farok levágás nélkül!!!vagyis PL:elkötés vagy ilyesmi!! vagy gyógyszer vagy nem tudom de nem levágni!!!!szóval normális választ kérek!!!!!tudom hogy nőknél van ilyen de hogy férfiaknál??? azt nem!!!! vagy igen???
2009. nov. 8. 20:59
 13/13 anonim válasza:
Sztem olyan, hogy férfi szed be gyógyszert ami megakadályozza a megtermékenyülést nem igazán van. Vagy legalábbis én még nem hallottam róla.
2009. nov. 10. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!