Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mi van most a kapcsolatommal? Felejtsem el? Tényleg vége?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2hét elég húzós volt abarátommal és most a szakitás szélén vagyunk!A féltékenység miatt elég sokat veszekedtünk!elege lett belőle!mondtam neki,h meg tok változni,de nem hiszi el!egyszer megkapom az esélyt,h megváltozzak másikszor meg nem!Tegnap azt is a fejemhez vágta,h már enm tudja,h szeret-e!bnőmnek meg azt mondta h szeret!utána irt egy oylan sms-t h megpróbál ő is változtatni a hozzáállásán,de neki se könnyű meg h nem hagyhatja,h elússzon minden!Mikor emg eljött hozzám már emgitn enmt udta,h mit érez!Tényleg enm szeret már vagy csak össze van zavarodva?Lécci segitsetek2009. nov. 5. 21:11
1/7 A kérdező kommentje:
MIkor meg szexre került volna a sor,ugyanolyan volt mint régen!ugyanolyan szenvedélyes és ugyanúgy mondta,h szeret!és ez után mondta,h már nem szeret!
2009. nov. 5. 21:13
2/7 anonim válasza:
Nekem ez egy ilyen éretlen szakítós-összejövős dolognak tűnik.
3/7 Andrewka válasza:
Még akart egy jót dugni, te meg bedőltél neki.
22/f
4/7 A kérdező kommentje:
Nem dugott meg!!!
2009. nov. 5. 21:44
5/7 anonim válasza:
Nyers igazság: Jó veled dugni, de nem jó veled együtt lenni.
Sajnos ez van...
6/7 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Szerintem sem tartós kapcsolatnak tűnik. Ő minél inkább kikandikál belőle, te annál inkább kapaszkodsz bele. ettől ő mégjobban szabadulni akar. Szerintem hagyd elmenni és találj egy olyan társat magad mellé, aki nem játszadozik veled, és mikor kedve van ott van, mikor nincs kedve más is jó.
Gondolom még fiatal vagy, semmi nincs veszve még. Fel a fejjel és légy erős meg ügyes, hogy továbblépj nélküle.
Az már rég nem szerelem mikor csak az ágyban szerelem, utána már nem.
7/7 anonim válasza:
Ne haragudj meg ezért, de hagyd a francba! És ez komoly! A sarkon túl mindig jön egy jobb, hidd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!