Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog hogy apasim több mint 1 órába telt neki mig elment?

Figyelt kérdés
Igaz mondta hogy neki nehezem megy. nem is volt kemény neki, pedig alkalmazkodtam hozzá ugy csináltuk ahogy szerete .és mindig kifejtette avéleményet hogy milyen jó akkore most mi van nem is jelenkezik.
2009. nov. 5. 05:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha azt mondta nehezen megy neki akkor normális...vagyis jó.
2009. nov. 5. 08:22
 2/9 anonim ***** válasza:
A végét nem igazán értem. Azóta keresett vagy nem? Ha nem akkor nem volt jó neki csak hazudott, hogy jobban érezd magad míg csinálod. Valamit biztos nem jól csináltál, hogy ennyi időbe telt neki elmenni. A férfiaknak is kell az előjáték ahhoz, hogy élvezni tudjanak. Mondogass neki szexi dolgokat vagy csábítsd el és csak utána "bukj rá".
2009. nov. 5. 08:22
 3/9 anonim válasza:
25%
szerintem meg hagyjad. hülye impotens :D
2009. nov. 5. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én PÁROM is ilyen. Sőt, ő el sem tud élvezni, csak akkor, ha a prosztatáját is ingerlem.
2009. nov. 5. 09:28
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Én is nagyon nehezen tudok elmenni, de azt mondom inkább ilyen legyek és ne olyan, mint egy gyorstüzelő, aki 2 perc alatt elsül.

21/F

2009. nov. 5. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Szerencsés fickó:D:D

Amúgy annyira nem kellene elhúzódnia sztem

2009. nov. 5. 10:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a csaj is élvezi a dolgot órákig. Eddig én ilyen esetben csak panaszkodást hallottam tőlük, hogy így száradt ki, úgy fáj márt, elfáradt, begörcsölt.

15-30 perc az tökéletes annál több nem kell, de ez legyen intenzív, csak szex.

2009. nov. 6. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Néha az én párom is nagyon nehezen megy el. nekem csak szenvedés az egész. elunom addigra és kellemetlen is, ha jóval előtte elélveztem már. Olyankor nem szeretem tovább folytatni, mert nem jó érzés.
2009. nov. 6. 11:24
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem jó ha sokáig tart,nincs vele baj.

az én páromnál változó.

a nedvesedés úgy is fenáll addig mig a srác fent tudja tartania acsaj izgalmát is.

Én többszörös orgazmusokat élek át így.

ha meg elfárad az egyikőnk akkor pózt váltunk és úgy folytatjuk.

2009. nov. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!