Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit tennétek ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Volt egy pár hétig tartó kapcsolatom, de aztán hamar vége lett. Kis szünet után sikerült egy lánnyal megismerkednem, és minden csodálatos volt, amikor is az előző csaj be nem állított hozzám terhesen. (mikor már szóba sem jöhet az abortusz) A gyerek szinte biztos, hogy az enyém (de lesz apasági), a lány (24 éves) anyagilag nem áll úgy, hogy egyedül fel tudna vállalni egy gyereket, de csak gyerektartásról hallani sem akar. A csaj is meg a családja is követeli, hogy hagyjam ott jelenlegi kapcsolatom, és minden tekintetben vállaljam fel a gyereket. Mostani barátnőmmel (29 éves, én 34)közel 4 hónapja járok, de szerintem annyira még nem ismerem, hogy biztos legyek benne, tényleg évekig, vagy akár örökre együtt maradjunk. Az biztos, hogy a barátnőm mindent ígérne, hogy vele maradjak, de a másik oldalon mégis egy gyerek sorsáról van szó. Mit tegyek?
2009. nov. 3. 09:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Vazze Kérdező

Tudod mit, csinálj amit akarsz,cseszd el az életed úgy ahogy akarod!

Csak ne felejtsd el, hogy még a pici gyerek sem hülye, nagyon is érzi ha a szülei nem szeretik egymást, ha csak kényszerből vannak együtt :S

És mi lezs ha a fejedhez vágja, hogy te nem is akartál engem csak azért vagy velem mert muszáj volt, mert anyám nem vetetett el :S

2009. nov. 4. 06:52
 22/28 anonim ***** válasza:

Míg 100%-ban nem biztos,hogy TE vagy az apa,és,hogy a leány

valóban állapotos kár bármiről fantáziálni.

2009. nov. 4. 11:01
 23/28 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy állapotos, és kb. 90 % hogy én vagyok az apa, és azt sem szeretném, ha akkor kéne kapkodnom, és bármiről is döntenem ha már megszületett a baba.
2009. nov. 4. 11:23
 24/28 anonim ***** válasza:

Most kit győzködsz? magadat vagy minket?

Csinálj amit akarsz, de ne nyavjogj már tovább :S

Ha azt mondjuk vedd el a ribit, akkor mondasz valami olyat ami miatt ez rossz ötlet

ha azt mondjuk eszedbe ne jusson elvenni akkor meg jössz itt a lelkizős, de én vagyok az apja szöveggel

2009. nov. 4. 11:38
 25/28 anonim ***** válasza:

A csaj ?hónapos terhes ? Már ha annyira biztos,hogy az.

Mig apasági nem volt addig kár elemezgetni a %-at

50-50 Vagy te vagy az apa vagy nem.

Egyébként én bizos nem vennék el egy csajt,CSAK a gyerek miatt.

2009. nov. 4. 12:46
 26/28 anonim ***** válasza:
Gusztustalanság h csak úgy beállított h terhes.. ne menj hozzá. maradj a jelenlegi pároddal.
2009. nov. 5. 22:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a 24 éves csajjal maradj mert ha már teherbe ejtetted akkor válald a következényeit!!!!(már a gyerk szempontjából is!)
2009. nov. 6. 17:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Vasvella bele a fejébe annak az egyhetesnek!!
2009. dec. 22. 23:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!