Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Hát szerintem szóba se állj a nővel.
Egyértelmű h férjet akar fogni magának. Ha a pár hetes kapcsoaltából fogant gyereket nem vetette el egyből, majd amikor már nincs más megoldás mint megtartani megjelenik mit gondolsz? Nyisd ki a szemed. Egyszerűen egy balekot keres. Gondolom anyagilag megfelelsz az igényeknek ezért csinálják ezt. Vállald a gyerektartást és kerüld el angyívben ezt a nőt. Ha elvennéd pokol lenne az életed. Láttam ilyet már.
Másfél éve volt egy válásom. Onnan van egy 2 és egy 3,5 éves lányom. Oda fizetem rendszeresen a tartásdíjat.
Hogy mi a különbség a két csaj között? Aki a babát várja sokkal tapasztaltabb a szex terén (szinte csak az volt köztünk), akivel most vagyok sokkal felelősségteljesebb, család centrikusabb. Gondolkodásában koránál jóval érettebb. Szerelmet (még) semelyikük iránt nem érzek.
Az előzővel úgy lett vége, hogy egyszer csak közölte, hogy mégsem én vagyok neki az igazi, és faképnél hagyott.
Külsőre mindkettőt felvállalnám, de minden társaságban az előzőt már lehet, hogy nem, mert az a tipikus, agya nincs, csak az ágyban tud. Attól is félek, hogy ha a mostani barátnőmet választanám, és pl. 1 hónap múlva bármi miatt szakítanánk, akkor már 2 felé (3 gyereknek fizetnék), de még mindig egyedül lennék. Kicsit félek a bizonytalantól is. Bár sok mindent megoldana, ha a barátnőmet beavatnám (ha nem dobna ki azonnal).
Menny a családodhoz!
HA megcsináltad a gyerekett akkor neved is!
DE nics igazam?
de igen..kelll a feleőség is..
:D:D:D:
Kérdező , téged meg nem is minősítelek inkább :S
Van benne valami :)
Koránt sem biztos hogy a kérdező az apa.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!