Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit tennétek ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Volt egy pár hétig tartó kapcsolatom, de aztán hamar vége lett. Kis szünet után sikerült egy lánnyal megismerkednem, és minden csodálatos volt, amikor is az előző csaj be nem állított hozzám terhesen. (mikor már szóba sem jöhet az abortusz) A gyerek szinte biztos, hogy az enyém (de lesz apasági), a lány (24 éves) anyagilag nem áll úgy, hogy egyedül fel tudna vállalni egy gyereket, de csak gyerektartásról hallani sem akar. A csaj is meg a családja is követeli, hogy hagyjam ott jelenlegi kapcsolatom, és minden tekintetben vállaljam fel a gyereket. Mostani barátnőmmel (29 éves, én 34)közel 4 hónapja járok, de szerintem annyira még nem ismerem, hogy biztos legyek benne, tényleg évekig, vagy akár örökre együtt maradjunk. Az biztos, hogy a barátnőm mindent ígérne, hogy vele maradjak, de a másik oldalon mégis egy gyerek sorsáról van szó. Mit tegyek?
2009. nov. 3. 09:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%

CSak a gyerek miatt eszedbe ne jusson összeköltözni a csajjal!!!

Különben rohadt tetű dolog az amit csinált.A gyerekkel akar férjet fogni magának a nő és a családja :S

Ha tényleg tied a gyerek akkor is jó apja lehetsz ha nem éltek együtt.

N/47

2009. nov. 3. 09:43
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Pár hetes kapcsolat aztán szakítás

Aztán jön a gyerek

Komolyan azt gondolod ,hogy feleségül veszad a csajt !?

nem vagy normális

2009. nov. 3. 09:47
 3/28 anonim ***** válasza:
66%

Hogy volt képe ezt így klijelenteni?!

"anyagilag nem áll úgy, hogy egyedül fel tudna vállalni egy gyereket, de csak gyerektartásról hallani sem akar"

Te mi vagy felnőtt ember vagy marionett bábú?

hmmmmmmmmmm?

2009. nov. 3. 09:50
 4/28 anonim ***** válasza:
79%
a vasárnapi apukaság isten egyik legfaszább találmánya. mindketten várjátok a találkozást majd, csak az öröm jut a gyerekből, és a gyereknek is csak az öröm jut belőled. a csajod is babázhat kedvére majd. csak nyerhetsz.
2009. nov. 3. 10:00
 5/28 anonim ***** válasza:
83%
ne legyél hülye, ne vedd el az exed. Níílván nem véletlen, hogy csak pár hétig voltatok együtt, akkor hogy akarhatod feleségül venni? A gyerekről másképp is gondoskodhatsz. Nyílván az lenne a legkényelmesebb ha evennéd a csajt, így dolgozni sem kellene, mert eltartanád. Én a helyedben csak a gyerekről gondoskodnék, az ilyen alattomos nő nem érdemel semmit sem. 26/L
2009. nov. 3. 10:03
 6/28 anonim ***** válasza:
91%
Maradj a pároddal, ne vedd el a csajt, fizesd a gyerektartást, kérj láthatást a gyerekre. Ennyi.
2009. nov. 3. 10:18
 7/28 anonim ***** válasza:
80%

Van néhány kellemetlen kérdésem, amit még nem feszegettünk itten... Ha nagyon nem akarod, akkor inkább ne olvasd el, ne válaszolj rá. Ha mégis, akkor viszont csak komolyan, megfontoltan!

Mit jelent számodra egy kapcsolat? Mit keresel benne, mit akarsz megtalálni? Ezt melyik elégíti ki a kettő közül? (első/második/mindkettő/egyik sem) Miért lett vége az elsővel? Mennyire vállalod fel az elsőt és mennyire a másodikat?

34 évesen már elég felnőtt kell, hogy legyél ezekhez a kérdésekhez. Döntened is neked kell. Az, hogy a "másik fél" hallani sem akar arról a megoldásról, amit esetleg te választanál, az az ő gondja-baja. Mindenképpen nektek kell megegyeznetek, ha ez nem megy, a bíróság csak "segít". Az együttélést nem lehet rád erőltetni. A gyereknek mindenképpen az a legjobb, ha a szülei szeretetben együtt vannak. Ha nincsenek együtt, vagy együtt vannak, de nem szeretik egymást, mindkettő rossz neki. A gyerekek őszinték, egoisták és telhetetlenek. :D

Tehát a végső kérdés, ha együtt is lennél a gyereked anyjával, tudnád-e őt NŐ-ként is szeretni, nem csak úgy, mint a gyereked anyját? Mert az utóbbi kevés egy kapcsolathoz. (Valamit biztosan megláttál benne, ha gyereketek fog születni. Csak aztán megláttál valami mást is, ami már nem tetszett. Ez nem véletlen, hiába gondolják ezt páran. Ha gyerek születik, annak komoly oka van. Persze, nem mindenki hisz a sorsban. Régebben én sem hittem...) :P

Mérlegelj! Ezt tudom "tanácsolni". Most ki vagy segítve, ugye? ;)

2009. nov. 3. 10:41
 8/28 anonim válasza:
100%
figyelj a lany csak kihasznalni akar!ezt en rom pedig lany vagyok es tavaly hasonlo helyzetbe kerultem!egyutt voltam egy fiuval,gyogyszert szedtem akkor mar 6 eve es megis teherbe estem!24 voltam a fiu 34!angliaban tortent!azonnal megmondtam neki hogy terhes vagyok,de o rogton szakitott velem,es kozolte vetessem el a babat"!en atgondoltam a dolgot es tudtam egyedul is fol fogom tudni nevelni,ezert azt mondtam megtartom!persze o fenyegetozott hogy nem fog beken hagyni es kenyszeriteni fog hogy elvetessem,vagy ha ezt nem tudja meg tenni,ha megszuletik a baba elveszi tolem!!!nagyon feltem mert ez angliaban volt es hat nem tudtam ott mit lehet!de aztan rajottem hogy csak fenyeget,mert kozben mar volt masik csaja!en azt mondtam rendben de soha tobbet ne keressen mert a gyerek neki nem kellett akkor aztan se kelljen ha megszuletett!a babam az en nevemet viseli,soha nem kertem tole penzt,es nem is fogok!undorito ha vki igy akar feerjet fogni szerintem!csak azert irom ezt neked mert egy baba nagy boldogsag,ne hogy rosszul donts!persze nem mondom hogy legyel az exxel mert szerintem egy ribanc ha igy akar teged megfogni!jo dentest kivanok!puszi
2009. nov. 3. 10:48
 9/28 anonim ***** válasza:
48%
34 éves férfi létedre ilyen kérdéseket teszel föl idegeneknek?
2009. nov. 3. 12:04
 10/28 anonim ***** válasza:
19%
Lehet hogy a kérdező nem férfi hanem éppŐ az állapotos nő :D
2009. nov. 3. 12:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!