Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csak úgy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csak úgy?

Figyelt kérdés
hello!16éves lány vagyok, több,mint 2éve van barátom és mostanában, mikor csináljuk, csak akkor élvezek el, ha seggb és mikor ráülhetek... miért?
2009. okt. 30. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:
ez lehetetlen hogy csak ugy tudsz elmenni sztem csak párod önző szal csak magával törödik igy neki csak az a fontos hogy neki jó legyen de ez nem igy müködik ez adok -kapok alapon megy 19/Fiú
2009. okt. 30. 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Megszoktad a méretét, ha beleülsz a csiklódnak intenzív, és azért mész el. Popsiba meg még nem szoktad meg.
2009. okt. 31. 00:03
 3/3 A kérdező kommentje:
bocs...elfelejtettem írni,hogy nem ő akarja úgy,hanem inkább én...de köszönöm válaszotokat !
2009. nov. 1. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!