Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erotikus masszázs?Lányok

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erotikus masszázs?Lányok

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első sorba lányokhoz szól a kérdésem akik már részt vettek ilyenen? Mi a véleményetek?

Megérte elmenni? Hogy történik ez a masszázs?

Férfinél vagy nőnél voltatok?

Régóta szeretném kipróbálni.

Most elhatároztam magam.

26/L

ma 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Egy évfolyamtársamról tudtam, hogy nagyon jól masszíroz és irtó helyes pasi volt. Beszélgettem vele és mit ad isten megfájdult a nyakam közben. Szóval meghívattam magam egy masszázsra aztán a vége felé egyértelműen jeleztem neki masszázs közben, hogy milyen környéken esik egyre jobban és jobban.... :P Ilyen szitut javaslok neked is inkább mint pénzért egy randommal :D
ma 19:15
 2/5 Eric Griffin ***** válasza:
67%
#1 te vagy az Kinga?
ma 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

na, Kinga az?

ma 19:29
 4/5 Eric Griffin ***** válasza:
24%
#3 honnan tudjam? Látod válaszolni? 🤣 Én nem szoktam csak úgy lányoknak vélt felhasználókra írogatni, csak azért hogy beszélgetést kezdeményezzek.
ma 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Igen megéri
ma 19:35

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!