Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy azok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy azok a férfiak, akik kisebb mérettel rendelkeznek, jobbak a szexben? 26/l

Figyelt kérdés
Azok akiknek olyan 12-15cm között van a mérete, azt tapasztaltam, hogy jobbak a szexben. Lehet, hogy ez nem egy általános dolog, de én ezt tapasztaltam, és nem azért mert a nagyobb méret fájna, csak egyszerűen jobban mozognak, vagy nem is tudom.

nov. 16. 23:55
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
80%
Nem minden esetben szerintem. Valószinuleg pont olyanokkal talalkoztal akik jol tudjak hasznalni.
nov. 17. 00:50
 2/35 anonim ***** válasza:
74%
A kisfarkúak empatikusak és igyekvőek - nem úgy mint az elszállt egójú nagyfaszúak!
nov. 17. 02:38
 3/35 anonim ***** válasza:
76%
Hát ezek a méretek már inkább átlagok mint kicsit, és mivel több átlag méretű pasi van több is köztük a jó.
nov. 17. 04:54
 4/35 anonim ***** válasza:
6%
Mi nagyobb méretűek ezt kikérjük magunknak. lehet nem volt dolgod nagyobbal, pedig mi tudjuk alaposan megdugni a nőket.
nov. 17. 05:18
 5/35 anonim ***** válasza:
34%
Nekem 16cm, szép vastag, sose volt gondom vele :)
nov. 17. 05:40
 6/35 anonim ***** válasza:
58%

jójóóóóóó :D

ha ezt a kérdést nem pasi írta én vagyok Sasha Grey

nov. 17. 05:48
 7/35 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem is valami kisfarkú, komplexusos fiú írta a kérdést.
nov. 17. 05:52
 8/35 anonim ***** válasza:
88%

Én már végig keféltem a fél életemet és a fél világot, és biztosan mondhatom: a nagy, hatalmas farok nem garancia semmire, ráadásul ritkább és szerényebb a merevedése, nekem análisan fáj, szopni fárasztó.

Igaz, piszok jól tud kinézni egy hatalmas kéj-léc!

nov. 17. 05:53
 9/35 anonim ***** válasza:
41%

Nálam próbálkozott 2 34-38 körüli anyuka facebookon mikor 23 voltam, egyikük úgy rámcuppant hogy a filmekben van olyan :D de valószínűleg a sportosság is hozzátett, aztán küldtem még ilyen pólófelhúzós szelfit és totál kész volt, írtam neki hogy mekkora mert kérdezte, hát ilyen szexpartnernek, szeretőnek akart gondolom.. és teljesen elégedett volt.

öcsém az a nő profin csinálta a pasizást és simán elcsábított, de ott volt a családja.. hát így nem akartam lefeküdni vele.

26f

nov. 17. 06:04
 10/35 anonim ***** válasza:
50%
*ja az lemaradt hogy tök átlagos méretet írtam neki és mindegy volt.. szinte éreztem hogy csöpög a nőci. 😲 ezt nehéz átadni, ehhez be kéne másolnom mi volt.
nov. 17. 06:06
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!