Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy azok a férfiak, akik kisebb mérettel rendelkeznek, jobbak a szexben? 26/l
jójóóóóóó :D
ha ezt a kérdést nem pasi írta én vagyok Sasha Grey
Én már végig keféltem a fél életemet és a fél világot, és biztosan mondhatom: a nagy, hatalmas farok nem garancia semmire, ráadásul ritkább és szerényebb a merevedése, nekem análisan fáj, szopni fárasztó.
Igaz, piszok jól tud kinézni egy hatalmas kéj-léc!
Nálam próbálkozott 2 34-38 körüli anyuka facebookon mikor 23 voltam, egyikük úgy rámcuppant hogy a filmekben van olyan :D de valószínűleg a sportosság is hozzátett, aztán küldtem még ilyen pólófelhúzós szelfit és totál kész volt, írtam neki hogy mekkora mert kérdezte, hát ilyen szexpartnernek, szeretőnek akart gondolom.. és teljesen elégedett volt.
öcsém az a nő profin csinálta a pasizást és simán elcsábított, de ott volt a családja.. hát így nem akartam lefeküdni vele.
26f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!