Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek jó ötlet? Ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Sajnos barátommal távkapcsolatban vagyunk, és mostanában ritkán tudunk találkozni akkor se tudunk kettesben lenni:( és jelenleg most egy ideig így marad sajnos, minden este MSNen beszélgetünk húzzuk egymás agyát ha értitek;) sosem webcamoztunk pedig már 1.5 éve együtt vagyunk, arra gondoltam meglepem h camozzunk egy kicsit:) mikor rám jön az őrület:) Nem tudom h ti örülnétek neki? Hogy a barátnőtök ilyet csinálna nektek?:) Illetve tetszene nektek a dolog?:) Komoly kérdés!:) Szeretnék neki örömet okozni:) ha már mostanában másképp nem is tudjuk megoldani:) Esetleg lányok válaszát is várom ha már valaki csinált ilyet:) én totál kezdő vagyok:) esetleg alami tanácsot tudtok adni?18/L2009. okt. 28. 11:51
2/12 anonim válasza:
én lány vagyok, de a barátommal csináltunk már ilyet és meg volt őrülve :) szóval szerintem tetszeni fog neki
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:) a 2 válaszolónak: és ki találta ki kettőtök közül? és hogy vezette be a másik az ötletet?:)kösszi:)
2009. okt. 28. 12:24
4/12 anonim válasza:
a barátom :) mondta, hogy mi lenne, ha...?:) én meg beleegyeztem (elég régóta együtt vagyunk már, habár egy utcában lakunk szóval nem távkapcs:D) és nagyon izgi volt az egész :)
5/12 Andrewka válasza:
MI is csináltuk és nagyon jó:)
Úgyhogy csak bátan
22/f
6/12 anonim válasza:
Biztosan nagy élmény lenne neki, de vigyázz nehogy rögzítse, mert egyszer elmúlik a nagy szerelem, és ha ez a videó nyilvánosságra kerül, te nagyon nem fogsz neki örülni szerintem!
18/F
7/12 anonim válasza:
Én stírölném a melled napi 24 órában. :D (Már bocsánat, ha a fiú helyében lennék, és lenne camod. :P)
8/12 anonim válasza:
Figyelj úgy tudhatod meg hogy örülne e neki ha kipróbáljátok bár szerintem nagyon tetszene neki nekem tetszene ha barátnőm ilyennel lepne meg:d
9/12 anonim válasza:
persze hogy tetszene! (u.i.: kicsit sok a ":)" )
10/12 anonim válasza:
Figyu, nem akarsz ötleteket adni a barátnőmnek? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!