Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit rontottunk el? :S (bővebbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottunk el? :S (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Már elég régóta vagyunk együtt a barátnőmmel és elterveztük hogy tegnap lefekszünk egymással. El is sikerült küldeni a szülőket meg minden. Csak előtte a szülei mondtak ilyen baromságokat h mi lesz ha terhes lesz (védekeztünk óvszerrel) és barátnőm teljesen beparázott hogy tényleg mi lesz meg minden én meg csak ideges lettem nagyon hogy miért kell ilyen baromságokat mondani...

De aztán mégis csak hozzákezdtünk. De nekem nem állt fel rendesen gondolom attól, hogy ideges voltam, És be tudtam neki rakni, de mindig kijött....:S

Szóval most itt szerintetek csak az volt a gond hogy az apja ilyeneket mondott és ettől teljesen beparáztunk?

2009. okt. 28. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze. Próbálkozni kell, és nem lesz gond. Csak lazítsátok el egymást rendesen. Hosszú előjáték, romantika, ami kell.
2009. okt. 28. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha rendesen védekeztek akkor nem lehet terhes, ne féljetek. gondolom ez volt az oka, hogy neked nem állt fel normálisan. A szülei meg jó hülyék, ha ilyeneket mondanak.
2009. okt. 28. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
nekünk is ez volt (csak a szülők nem tömték a fejünket), csak azért nem állt fel neki rendesen, mert szűz volt ő is, és ideges volt a teljesítménye miatt. aztán azóta belejöttünk :))
2009. okt. 28. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Én spec be voltam kicsit rúgva, és minden ment.. nagyon is jól.
2009. okt. 28. 16:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Ma megint megpróbáltunk, de nem ment be, de ha bement akkor is kijött és a sok ilyen próbálkozástól elmentem....:S és barátnőm azt mondta hogy hanyagoljuk a dolgot egy időre mert ő kikészült ettől a sok sikertelen dologtól.

A részeges dologról már én is gondolkodtam.....

2009. okt. 28. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha bement, és állt is és hirtelen csak úgy kijött, akkor elég kis f*rkad van. Talán próbáld nyelvvel és kézzel kielégíteni.
2009. okt. 30. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaj megint ez a kisfarok !

Nem, nem kicsi a farkad, csak félkemény volt.

Ilyenkor szokott az előfordulni, hogy kicsúszik.

A 9 centis farok is bent marad ha kemény.

Megint egy IQ bajnok.

2009. okt. 30. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szevasztok!

Több probléma is lehet, de szerintem tuti az van, hogy először is a szülei idegesítették fel a párodat, utána pedig Ő téged. Nem tudom hány éves vagy és mennyi tapasztalatod van a sex terén, de ha nem sok akkor tuti az volt hogy az amúgy is nagy izgalmakra kaptál még egy sokkot, és ez bizony kihat a szerszámra. Úgy nem lehet 100% -san teljesíteni ha azon parázól hogy lesz -e belőle baba vagy nem. Ez egy kissé megcibálta az önbizalmad nah és akkor jött második alkalom ahol meg azon paráztál hogy fel áll -e vagy nem és ha nem akkor mit szól a barátnő... persze hogy nem jön össze a teljes erekció. És itt írtad azt amin berágtam .. asszony pajtás hozzállása a dologhoz egy vicc ... "hadjuk a dolgot mert elegem van" Ezzel már megint csak egy pofont add az önbizalomnak ... hát ez aztán a fasza barátnő. Én a helyedben vagy elhajtanám a francba vagy ha nem vagy hirtelen haragú leülnék vele megbeszélni a dolgot. A legfontosabb most hogy visszaállítsad a bizalmad a férfiasságodban. Ez két dologgal mehet ... a., megpróbálod magad függetleníteni sex közben a körülményektől és csak a partnerre koncentrálni, ajánlom a hosszabb előjátékot (de az kölcsönös legyen) hátha sikerül vagy b., a csaj tudomása nélkül (ez azért kell mert ha nem elég érett a dolog megértéséhez akkor félre értheti) keress fel egy urológust. Ő majd megvizsgál és ha minden jól megy úgyis azt mondja minden rendben fizikailag (ekkor már megnyugodsz) és az önbizalom helyreállítása érdekében felír valami potencia gyógyszert (ha elmúltál 18) ha ez utóbbi nem jön be keress fel egy bioboltot ott kaphatsz növény alapú potencia serkentőt (Dragon power, Hard night stb. ) amit ha beveszel sex előtt egy órával garantáltan úgy fog állni ahogy az kell. Ezt egy darabig használod vissza fog jönni az önbizalom és nem kell többet szedni ... sok sikert

2009. okt. 31. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!