Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajok vannak a csajjal? Beteg?
Akinek nincs esze, ne próbálja meg osztani, könyörgöm..
Semmi baja nincs a csajnak, ez egy normális fehér folyás.
Minden nőnek van, maximum nem veszi észre.
Éljen a biológia.
2009. okt. 26. 20:48
te ne okoskodjál, a fehérfolyás nem darabos, és nincsen alvadt állaga. inkább te vedd elő a biológia könyvet.
mellesleg ha nekedis darabos a folyásod sürgősen keress fel egy orvost és ne terjeszd a gombádat....
2009. okt. 26. 21:24
13/21 A kérdező kommentje:
gyerekek... nem tussolt 2 napig mert nem voltunk itthon... általában 2x szokott egy nap...
de sa-mi bag pula... én kérdem mi ez... ti mondjátok milyen igénytelen... erről eszembejut drága szomszédjaim beszéde....
-mna és szomszéd mit főztél ma?
-hát igen korán mentek el.
-az jó. remélem hogy vizet tettél bele rendesen
-hát majd délutánra mondták hogy jönnek.
bírom én ezt...
Nem a fehér folyás a beteges. Akkor is naponta kell tisztítani az intim részeket! Azért remélem, mielőtt orvoshoz fordul a barátnőd, legalább előtte tisztálkodik majd, és nem háromnaposan megy el.
2009. okt. 26. 21:28
Kamu. Ennyire hülye ember nem létezik.
2009. okt. 26. 21:41
16/21 A kérdező kommentje:
kamu... a te létezésed is egy baromira nagy kamu...
Most lefogtok pontozni,de én sem szoktam néha este fürödni(ez akkor van amikor napközben fürdök és utánna meg már nem csinálok semmit)!Szerintem ez még nem igénytelenség!!!DE VISZONT a barátnőd elkapott valamit,úgyhogy mihamarabb menjen orvoshoz!
2009. okt. 27. 10:34
A fehér folyás igenis darabos. Csak mivel darabos, a darabok nem fognak kifolyni belőled, mivel D A R A B O K.
De ha felnyúlsz, mint az érdeklődő kérdező tette, akkor rájössz, hogy márpedig az ott fent darabos. Ki lehet próbálni, neked is van saját használatú puncid, tessék csak megnézni.
2009. okt. 27. 11:02
nahallod, én felnyúltam, csakazértis. mivel csaj vagyok. semmi darabom nem volt, pedig többször felnyúltam, ésmég matattam is kicsit darabok után kutatva. az ujjam eccerű átlátszó váladékos lett. az ujjam hegyén volt egy kis fehéres-átlátszó színű váladék, de nem darab, hanem sima eccerű nyák!!!
2009. okt. 27. 12:21
20/21 anonim válasza:
Szia, sziasztok. Kicsit belekeveredtetek a témába, úgy látom. :) Azt vettem ki a kérdező szavaiból, hogy semmi probléma az általános higiénével, csak épp akkor nem fürdött két napja a hölgy. Nos, tudnunk kell, hogy a női hüvely és a méhnyak folyamatosan termel váladékot, a hüvelyé színtelen, hígabb, míg a méhnyaké sűrűbb, fehér, tejszerű. Nos, véleményem szerint ezzel találkozott a kérdező, mikor párját örömhöz segítette, ugyanis valószínű, hogy az elmaradt tisztálkodás következtében ez a váladék nem tudott megfelelőképpen távozni a hüvely felső részéből, így aztán az ujján kötött ki. :) Nekem például, pedig mindennap fürdöm, ha régen volt szex, és a párom kézzel izgat, sűrűbb fehér váladék jön a hüvelyemből. Nem betegség, hanem természetes dolog. Mások vagyunk, ezt ne felejtsétek el.
2009. okt. 27. 14:09
Kapcsolódó kérdések: