Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bajok vannak a csajjal? Beteg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajok vannak a csajjal? Beteg?

Figyelt kérdés
Gyerekek... ma újjazom a csajt oké minden fasza... kiveszem a kezem és a nedve egy ilyen megalvad fehéres valami volt a kezemen utána... ez mitől lehet? kb ez a második napja hogy nem tussolt... szal ma fog... de ez ettől van vagy azért mert meg volt fázva? vagy valami gond lehet? :|
2009. okt. 26. 19:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Akinek nincs esze, ne próbálja meg osztani, könyörgöm..

Semmi baja nincs a csajnak, ez egy normális fehér folyás.

Minden nőnek van, maximum nem veszi észre.

Éljen a biológia.

2009. okt. 26. 20:48
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

te ne okoskodjál, a fehérfolyás nem darabos, és nincsen alvadt állaga. inkább te vedd elő a biológia könyvet.

mellesleg ha nekedis darabos a folyásod sürgősen keress fel egy orvost és ne terjeszd a gombádat....

2009. okt. 26. 21:24
 13/21 A kérdező kommentje:

gyerekek... nem tussolt 2 napig mert nem voltunk itthon... általában 2x szokott egy nap...

de sa-mi bag pula... én kérdem mi ez... ti mondjátok milyen igénytelen... erről eszembejut drága szomszédjaim beszéde....

-mna és szomszéd mit főztél ma?

-hát igen korán mentek el.

-az jó. remélem hogy vizet tettél bele rendesen

-hát majd délutánra mondták hogy jönnek.

bírom én ezt...

2009. okt. 26. 21:28
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
Nem a fehér folyás a beteges. Akkor is naponta kell tisztítani az intim részeket! Azért remélem, mielőtt orvoshoz fordul a barátnőd, legalább előtte tisztálkodik majd, és nem háromnaposan megy el.
2009. okt. 26. 21:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Kamu. Ennyire hülye ember nem létezik.
2009. okt. 26. 21:41
 16/21 A kérdező kommentje:
kamu... a te létezésed is egy baromira nagy kamu...
2009. okt. 26. 22:05
 17/21 nicol90 ***** válasza:
Most lefogtok pontozni,de én sem szoktam néha este fürödni(ez akkor van amikor napközben fürdök és utánna meg már nem csinálok semmit)!Szerintem ez még nem igénytelenség!!!DE VISZONT a barátnőd elkapott valamit,úgyhogy mihamarabb menjen orvoshoz!
2009. okt. 27. 10:34
 18/21 anonim ***** válasza:

A fehér folyás igenis darabos. Csak mivel darabos, a darabok nem fognak kifolyni belőled, mivel D A R A B O K.

De ha felnyúlsz, mint az érdeklődő kérdező tette, akkor rájössz, hogy márpedig az ott fent darabos. Ki lehet próbálni, neked is van saját használatú puncid, tessék csak megnézni.

2009. okt. 27. 11:02
 19/21 anonim ***** válasza:
nahallod, én felnyúltam, csakazértis. mivel csaj vagyok. semmi darabom nem volt, pedig többször felnyúltam, ésmég matattam is kicsit darabok után kutatva. az ujjam eccerű átlátszó váladékos lett. az ujjam hegyén volt egy kis fehéres-átlátszó színű váladék, de nem darab, hanem sima eccerű nyák!!!
2009. okt. 27. 12:21
 20/21 anonim válasza:
Szia, sziasztok. Kicsit belekeveredtetek a témába, úgy látom. :) Azt vettem ki a kérdező szavaiból, hogy semmi probléma az általános higiénével, csak épp akkor nem fürdött két napja a hölgy. Nos, tudnunk kell, hogy a női hüvely és a méhnyak folyamatosan termel váladékot, a hüvelyé színtelen, hígabb, míg a méhnyaké sűrűbb, fehér, tejszerű. Nos, véleményem szerint ezzel találkozott a kérdező, mikor párját örömhöz segítette, ugyanis valószínű, hogy az elmaradt tisztálkodás következtében ez a váladék nem tudott megfelelőképpen távozni a hüvely felső részéből, így aztán az ujján kötött ki. :) Nekem például, pedig mindennap fürdöm, ha régen volt szex, és a párom kézzel izgat, sűrűbb fehér váladék jön a hüvelyemből. Nem betegség, hanem természetes dolog. Mások vagyunk, ezt ne felejtsétek el.
2009. okt. 27. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!