Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajok vannak a csajjal? Beteg?
Figyelt kérdés
Gyerekek... ma újjazom a csajt oké minden fasza... kiveszem a kezem és a nedve egy ilyen megalvad fehéres valami volt a kezemen utána... ez mitől lehet? kb ez a második napja hogy nem tussolt... szal ma fog... de ez ettől van vagy azért mert meg volt fázva? vagy valami gond lehet? :|2009. okt. 26. 19:14
1/21 anonim válasza:
Nem lehet hogy valami fertőzése van?
3/21 anonim válasza:
Brrrrr... Nem, nem beteg (max. igénytelen, de ez nem az én dolgom). Ez attól van, hogy nem tisztálkodik rendesen! Próbáld ki, hogy te sem mosod meg a legkedvesebb szervedet két napig. Na utána nézd meg, mi gyűlik össze a bőr alatt!
5/21 anonim válasza:
Ez hülyeség, attól mert 2 napig nem fürdött, még nem kell, hogy darabos valami jöjjön belőle..
7/21 anonim válasza:
Azt fehér folyásnak hívják mifelénk. Nem ártana egy kis női biológiát tanulnod.
8/21 anonim válasza:
a fehérfolyás nem darabos. a fehérfolyás fehér, és folyékony. semmiképpen sem alvadt fehér valami.
az vagy gomba, vagy azértvan mert nem mosakodott már 2 napja, ami viszont elég gáz, ettől már simán kaphatott fertőzést.
9/21 anonim válasza:
gomba!!! Nekem is volt, egy könnyed antibiotikumos kezeléssel lehet kezelni, szólj neki mindenképpen, mert valószínüleg nem tud róla, bárhol összeszedhette szegény, a női hüvely nagyon érzékeny ez még nem azt jelenti hogy igénytelen, én használok intim mosakodógélt minen nap mégis volt a strandon kaptam el. Föleg ha ég vagy csip neki akkor midnenképp gomba, de van olyan gomba is h tünetmentes.
10/21 Andrewka válasza:
Az természetes h 3 naponta tisztálkodik? Ilyenre a punci az egyik legérzékenyebb testrész. Én dobbantanék ebből a kapcsolatból rövid úton aztán oldja meg a problémáját a csaj.
Ez már elég súlyos igénytelenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!