Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bajok vannak a csajjal? Beteg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajok vannak a csajjal? Beteg?

Figyelt kérdés
Gyerekek... ma újjazom a csajt oké minden fasza... kiveszem a kezem és a nedve egy ilyen megalvad fehéres valami volt a kezemen utána... ez mitől lehet? kb ez a második napja hogy nem tussolt... szal ma fog... de ez ettől van vagy azért mert meg volt fázva? vagy valami gond lehet? :|
2009. okt. 26. 19:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy valami fertőzése van?
2009. okt. 26. 19:17
 2/21 anonim ***** válasza:
darabos volt mint pl a kefír?
2009. okt. 26. 19:18
 3/21 anonim ***** válasza:
Brrrrr... Nem, nem beteg (max. igénytelen, de ez nem az én dolgom). Ez attól van, hogy nem tisztálkodik rendesen! Próbáld ki, hogy te sem mosod meg a legkedvesebb szervedet két napig. Na utána nézd meg, mi gyűlik össze a bőr alatt!
2009. okt. 26. 19:18
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Fehér folyás, nem lehet?
2009. okt. 26. 19:20
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, attól mert 2 napig nem fürdött, még nem kell, hogy darabos valami jöjjön belőle..
 6/21 anonim ***** válasza:
gomba!!!!
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
Azt fehér folyásnak hívják mifelénk. Nem ártana egy kis női biológiát tanulnod.
2009. okt. 26. 19:33
 8/21 anonim ***** válasza:
76%

a fehérfolyás nem darabos. a fehérfolyás fehér, és folyékony. semmiképpen sem alvadt fehér valami.

az vagy gomba, vagy azértvan mert nem mosakodott már 2 napja, ami viszont elég gáz, ettől már simán kaphatott fertőzést.

2009. okt. 26. 19:35
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
gomba!!! Nekem is volt, egy könnyed antibiotikumos kezeléssel lehet kezelni, szólj neki mindenképpen, mert valószínüleg nem tud róla, bárhol összeszedhette szegény, a női hüvely nagyon érzékeny ez még nem azt jelenti hogy igénytelen, én használok intim mosakodógélt minen nap mégis volt a strandon kaptam el. Föleg ha ég vagy csip neki akkor midnenképp gomba, de van olyan gomba is h tünetmentes.
2009. okt. 26. 19:39
 10/21 Andrewka ***** válasza:
38%

Az természetes h 3 naponta tisztálkodik? Ilyenre a punci az egyik legérzékenyebb testrész. Én dobbantanék ebből a kapcsolatból rövid úton aztán oldja meg a problémáját a csaj.

Ez már elég súlyos igénytelenség

2009. okt. 26. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!