Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az anyám úgy viselkedik, mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyám úgy viselkedik, mint egy r*banc, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apámat megcsalta egy évvel ezelőtt, azóta szerencsére külön költöztek, és én most az anyámmal élek. Azóta 3 pasival is megdugatta magát, mert elvileg nem tud szakítani azzal, amelyikkel eredetileg összejött, ezért "dacból" (ő fogalmaz így) megáll minden erre tévedő kannak. Ebben a pillanatban is nyögnek a másik szobában, akármennyire tekerem fel a zenét, hallom!!! Undorító, amit művel, holott eddig az egész családban ő hirdette a legjobban, hogy az a legfontosabb, hogy az ember megőrizze a becsületét. Úgy lefogyott, hogy zörögnek a csontjai, és olyan vastagon keni magát, mint aki éppen a sarokra készül kiállni. Amikor kikéri a véleményemet, és olyat mondok, ami nem erősíti az ő véleményét, akkor csípőből bevágja rám az ajtót! Kész idegroncs az egész nő! Sosem boldog, ha mégis, akkor max azért, mert talán 1-2000 Ft-tal több fizetést kapott. Egyszer magam alatt voltam a barátom miatt, és akkor is majdnem leharapta a fejemet, holott csak elpanaszoltam neki valamit, én persze minden marhaságát értsem meg, bólogassak, mint a műanyag kutya a kalaptartón?! Rengeteget beszélgettem vele, konkrétan amíg csak egy pasival kavart, addig naponta 3 órahosszákat beszélgettünk, de utána láttam, hogy nem is akarja rendbehozni a szó szerint elcseszett életét, hanem inkább megduplázza az élvezeteket és belekergeti magát a depresszióba (már orvos is kezeli, de semmire nem mennek vele)...Elegem van ebből a hárpiából, nem tudom, mi tévő legyek! Eleinte elmentem otthonról, hogy ne halljam, mit művelnek odaát(egy percig sem marasztalt!), de végtére is, ez az én lakásom is, ezért inkább maradok, viszont ilyenkor úgy érzem, futnék minden irányba! Kérlek, segítsetek!!! Ja, és nem vagyok kíváncsi a kamu-bélyegre.
2009. okt. 26. 16:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
18%
a te lakásod is?! max ott laksz..feltalták a fülest vegyél dugd be tekerd maxra a hangot..mostmár tudod milyen mikor te kefélsz a barátoddal és ő hallgatja..
2009. okt. 26. 22:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Én totálisan hangtalanul "kefélek" a barátommal, köszi a szívélyes reagálást! Megkértem, hogy legyenek halkabbak, de anya azt mondta, nem tudja visszafogni magát az a k*rvapecér. Nem tudja?! Ha a barátom itt van nálunk, én folyton mondom neki, hogy halkítsd le a tv-t, 9 után ne beszélgessünk hangosan, mert akkor már alszik, stb. Erről ennyit! Amikor pedig felhozom neki, hogy már nem is kezel kicsit sem úgy, mintha lenne köztünk rokoni kapcsolat, akkor azt mondja, igazam van, de semmi nem változik meg soha!
2009. okt. 27. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!