Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az anyám úgy viselkedik, mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyám úgy viselkedik, mint egy r*banc, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apámat megcsalta egy évvel ezelőtt, azóta szerencsére külön költöztek, és én most az anyámmal élek. Azóta 3 pasival is megdugatta magát, mert elvileg nem tud szakítani azzal, amelyikkel eredetileg összejött, ezért "dacból" (ő fogalmaz így) megáll minden erre tévedő kannak. Ebben a pillanatban is nyögnek a másik szobában, akármennyire tekerem fel a zenét, hallom!!! Undorító, amit művel, holott eddig az egész családban ő hirdette a legjobban, hogy az a legfontosabb, hogy az ember megőrizze a becsületét. Úgy lefogyott, hogy zörögnek a csontjai, és olyan vastagon keni magát, mint aki éppen a sarokra készül kiállni. Amikor kikéri a véleményemet, és olyat mondok, ami nem erősíti az ő véleményét, akkor csípőből bevágja rám az ajtót! Kész idegroncs az egész nő! Sosem boldog, ha mégis, akkor max azért, mert talán 1-2000 Ft-tal több fizetést kapott. Egyszer magam alatt voltam a barátom miatt, és akkor is majdnem leharapta a fejemet, holott csak elpanaszoltam neki valamit, én persze minden marhaságát értsem meg, bólogassak, mint a műanyag kutya a kalaptartón?! Rengeteget beszélgettem vele, konkrétan amíg csak egy pasival kavart, addig naponta 3 órahosszákat beszélgettünk, de utána láttam, hogy nem is akarja rendbehozni a szó szerint elcseszett életét, hanem inkább megduplázza az élvezeteket és belekergeti magát a depresszióba (már orvos is kezeli, de semmire nem mennek vele)...Elegem van ebből a hárpiából, nem tudom, mi tévő legyek! Eleinte elmentem otthonról, hogy ne halljam, mit művelnek odaát(egy percig sem marasztalt!), de végtére is, ez az én lakásom is, ezért inkább maradok, viszont ilyenkor úgy érzem, futnék minden irányba! Kérlek, segítsetek!!! Ja, és nem vagyok kíváncsi a kamu-bélyegre.
2009. okt. 26. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos itt te nem sokat tudsz tenni. Egy pszichológus kéne neki, mert itt a dolgoknak elég mélyre nyúlik a gyökere.
2009. okt. 26. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Te szegény!:(

Ami legelőször megoldásként átfutott az agyamon az az, hogy legyél keveset otthon, (tudom ez nem megoldás, és tudom, h teis ott laksz!!) és így talán elérheted, h hiányozz neki, hogy jobban aggódjon érted, és ha szóvá teszi a dolgot leülhetsz vele beszélgetni, h neki az lenne a dolga, hogy főzzön-mosson, szeressen téged, mint egy igazi anya...

2009. okt. 26. 16:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Már kezeli pszichológus és pszichiáter is, nyugtatón kívül mást nem is nagyon eszik, de még csak rosszabb minden, mint eddig volt. Rám egyáltalán nem is tekint a gyerekeként, amióta ezzel a fickóval összekeveredett, irtó flegma, fennhordja az orrát, és úgy teszi-veszi magát, mint egy tizenéves kis p*csa. Másból sem álltunk ki eddig, mint a beszélgetésből, de ez sehova nem vezet, mert: "tudom, hogy igazad van, de te meg azt tudd, hogy kívülállóként olyan könnyen mondasz ilyeneket." Ezzel a benyögéssel mindig felhúzza bennem a pumpát... akkor mi a fenének kéri ki a véleményemet??? Kb. ennyire megyek a nagy beszélgetéseimmel.
2009. okt. 26. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elkéne költöznöd, ha máshova nem, hát apádhoz. (Hátha jobb ott, mint anyukádnál)Ha meg elég idős vagy hozzá, esetleg kereshetnél állást és megpróbálhatnád fenntartanod magad.
2009. okt. 26. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Apádhoz nem tudsz költözni vagy beszélni vele hogy mit művel az anyád?

A helyemben azt a nőt nem kezelném anyámnak, ha gondolod gyere velem csajozni, addig se leszel otthon, ha meg lesz csajod akkor pláne.

Am hány éves vagy?

2009. okt. 26. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
nyomd be a redtube.com ot rakj be egy videót és max hang!!!
2009. okt. 26. 17:26
 7/12 A kérdező kommentje:
20 vagyok, lány, és van barátom, de köszi a tippet. Apámon elgondolkodtam már, de attól félek, hogy a terhére lennék, mert egy kis egyszobás legénylakása van, plusz éppen mostanában kezdett el csajozni...
2009. okt. 26. 17:33
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

Anyádnak keress egy kigyúrt,nagyf@szú négert!Az majd elveszi a kedvét.:)

Te pedig költözz a barátoddal albérletbe 20 évesen már elég nagy vagy! :D

2009. okt. 26. 17:59
 9/12 anonim ***** válasza:

"Anya, ne hari, de nem tudnátok lejjebb venni a hangerőt? Nagyon zavar, hogy minden szexeteket végig kell hallgatnom. Hol vannak már a korábbi évek felhőtlen beszélgetései? Nem törődsz velem,. nem is vagy kíváncsi rám. Miért fordultál ki magadból?"

Biztos beszedi azokat a bogyókat anyukád? Mi lenne, ha az orvosait keresnéd fel és mondanád el mi van? Talán ő elhallgat előlük ezt-azt, nem tudja reálisan értékelni a dolgokat.

2009. okt. 26. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:
43%
Javaslat: Vidd fel a barátodat, meg egy 2000 wattos hangcuccot mikrofonnal, és d.gjatok egy nagyot, miközben hangosan a mikrofonba élveztek, úgy, hogy anya és a pasija is otthon legyen! A hatás garantált!
2009. okt. 26. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!