Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még hozzám hasonlóak?
Figyelt kérdés
Akik 15-16-17 évesek,sé nem biztosak a szexualitásukban,identitásukban.Nekem kb.úgy fél éve jött elő ez a dolog.Néha elég rossz,de azért tűrhető...
16f
2009. okt. 26. 10:46
11/13 anonim válasza:
férfiakkal vagy fiúkkal ? korodbeliekkel vagy sokkal idősebbekkel is ? mert én azt írtam hogy a korombeli haverjaimnak én is szívesen megnézem a farkát,seggé5t,testét ez nem melegség csak természetes kíváncsíság de ha nálad sokkal idősebbek is érdekelnek az mmár sztem bisex
12/13 anonim válasza:
Baz. még hogy humor, meg lepontozás:
„Kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba” (Kr.e. 6. század, Hérakleitosz)
Megismételhetetlen, egyedi vagy. Nincs hozzád hasonló.
13/13 anonim válasza:
nem vagy 1edul... én vagyok a másik fiú a foldon, aki szintén a nagy szerszámú fiatal kanokról ábrándozik.....
de sajna nincs mit tenni.... így fogjuk leélni az életunket.... hacsak.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!