Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak még hozzám hasonlóak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még hozzám hasonlóak?

Figyelt kérdés

Akik 15-16-17 évesek,sé nem biztosak a szexualitásukban,identitásukban.Nekem kb.úgy fél éve jött elő ez a dolog.Néha elég rossz,de azért tűrhető...

16f

2009. okt. 26. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Szia:) Én sem vagyok teljesen biztos abban, hogy pontosan milyen szexuális beállítottsággal rendelkezem, de legrosszabb esetben is biszex vagyok, és habár általában nem foglalkozom a társadalmi normákkal, ebben az esetben teljesen elhatárolódom attól, hogy lánnyal kapcsolatot kezdjek. Mindent magadban kell eldöntened, és meg kell próbálnod jól érezni magad a bőrödben. Én a fiúkhoz vonzódom: mert így akarom, és mert így boldog vagyok:) Jó, néha megnézek egy-egy jó nőt, de na:) Minden az agyban dől el:)

17/L

2009. okt. 26. 10:49
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Te vagy egyedül a földön. Sajnálom.
2009. okt. 26. 11:01
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Biztos lehetsz abban, hogy nem te vagy az egyedüli ilyen "eset" a földön :) Nem gondolom, hogy ez akkora probléma lenne, főleg ilyen fiatalon :) Próbálkozz, melyik nemmel érzed jobban magad, aztán majd kiderül :)
2009. okt. 26. 11:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) 11:01-es... a humorod egetrengető
2009. okt. 26. 11:21
 5/13 anonim ***** válasza:

ÉN IS SZIVESEN MEGNÉZEM A BARÁTAIM FARKÁT SEGGÉT TESTÉT DE PUSZTÁN KÍVÁNCSISÁGBÓL AM A LÁNYOKRA IZGULOK CSAK NEKED IS VALAMI ILYEN "TÜNETEID" VANNAK? MERT EZ NEM MELEGSÉG HANEM ÁLTALÁNOS KÍVÁNCSISÁG

16F

2009. okt. 26. 11:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Nemtudom milyen tünetekre gondolsz:D Hát igen,nekem sem fűlik a fogam ahhoz hogy minden férfivel etyepetyézzek,de a jobbakat kiszúrom a tömegből és sajnos elkezdek fantáziálni.Nemtudok mit tenni ellene.
2009. okt. 26. 11:53
 7/13 anonim ***** válasza:
férfiakkal vagy fiúkkal ? korodbeliekkel vagy sokkal idősebbekkel is ? mert én azt írtam hogy a korombeli haverjaimnak én is szívesen megnézem a farkát,seggé5t,testét ez nem melegség csak természetes kíváncsíság de ha nálad sokkal idősebbek is érdekelnek az mmár sztem bisex
2009. okt. 26. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:
18 éves korodik eldöntheted....... (az SZDSZ szerint)
2009. okt. 26. 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Hozzád hasonlók NINCSENEK. Ezt fogadd el, így kell leélned az életed.
2009. okt. 26. 12:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Na ez már tényleg túlzás,álljatok le tényleg..áá ez kész.Nagyon-nagyon viccesek vagytok!Ezt nem bírom ki!
2009. okt. 26. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!