Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még hozzám hasonlóak?
Akik 15-16-17 évesek,sé nem biztosak a szexualitásukban,identitásukban.Nekem kb.úgy fél éve jött elő ez a dolog.Néha elég rossz,de azért tűrhető...
16f
Szia:) Én sem vagyok teljesen biztos abban, hogy pontosan milyen szexuális beállítottsággal rendelkezem, de legrosszabb esetben is biszex vagyok, és habár általában nem foglalkozom a társadalmi normákkal, ebben az esetben teljesen elhatárolódom attól, hogy lánnyal kapcsolatot kezdjek. Mindent magadban kell eldöntened, és meg kell próbálnod jól érezni magad a bőrödben. Én a fiúkhoz vonzódom: mert így akarom, és mert így boldog vagyok:) Jó, néha megnézek egy-egy jó nőt, de na:) Minden az agyban dől el:)
17/L
ÉN IS SZIVESEN MEGNÉZEM A BARÁTAIM FARKÁT SEGGÉT TESTÉT DE PUSZTÁN KÍVÁNCSISÁGBÓL AM A LÁNYOKRA IZGULOK CSAK NEKED IS VALAMI ILYEN "TÜNETEID" VANNAK? MERT EZ NEM MELEGSÉG HANEM ÁLTALÁNOS KÍVÁNCSISÁG
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!