Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm kiakaszt! Mért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kiakaszt! Mért?

Figyelt kérdés

Nem csókolózik velem, nem sexelünk, nem simogat, nem kényeztet, magyarán nem csinál semmit...

Amikor az ágyban oda kuszok hozzá puszit adni azt mondja várjál mert pont olyan jelenet megy a tv-be amit látni akar és ha nem engedem h megnézze már balhézik.

Szerintetek normális?!

Nem tudom, azon gondolkozom h el kéne hagyjam mert ez igy nekem már nem tetszik 1 éve vagyunk együtt de ez nem olyan sok..

De szeretem őt nagyon is, de ezzel már nem tudok mit kezdeni..

Olyanokat mond nekem h már nem tudom felizgatni, meg nem is tudom még miket, pedig mindig meglepem vagyis megpróbálom valamivel de nem tudom mitévő lehetnék...

Segítsetek ki valamivel!!

2009. okt. 25. 12:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

most ezt biztos rossz hallani de a lény nemszeret:S:S

ha szeretne akkor nemígy viselkedne!

szerintem csak kihasznál mert jóneki h van vkije amikor sexelni akar meg stb...én a helyedben tutira dobnám..:(

de azért ne keseredj el!

sztem megse érdemel:)

2009. okt. 25. 13:04
 12/26 anonim ***** válasza:
bocsi nem lény hanem lány csak elírtam XD
2009. okt. 25. 13:05
 13/26 anonim ***** válasza:
"Leny"xDD
2009. okt. 25. 13:08
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Hat en az erzeki szexre gondoltam..De tudod mit ha nem megy akkor mikor o kivan teged d*gd meg jol utoljara utana meg hagyd el:D
2009. okt. 25. 13:09
 15/26 A kérdező kommentje:

De azt sem hiszem h kihasználna, hisz ő jó csaj bárhol találna magának valaki mást, ugyh mégis csak szerethet csak az is lehet h nem tudja kimutatni..

ÓÓ baz!meg kész vagyok :S

2009. okt. 25. 13:17
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem kíván téged. vajon miért lehet veled..? pénzed van?
2009. okt. 25. 13:29
 17/26 A kérdező kommentje:
Nha az Nincs ugyh ezért nem nagyon maradhat velem:D
2009. okt. 25. 13:31
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet, hogy kissé papucs vagy és tudja, hogy veled bármit meg lehet csinálni, mindent eltűrsz...
2009. okt. 25. 13:54
 19/26 anonim ***** válasza:
figyi, ez a lány abszolút nemszeret téged. hiába mondja h szeret, az nem szerelem amit ő érez. hanem eccerűen csak kényelem és megszokás. jó így neki h vanegy ilyen pasi, aki szereti, akivel együtt lehet, így kényelmes neki. de ő téged abszolút nemszeret. ha már ilyeneket mond h nem izgatod fel, azmár régen baromira rossz. én nem égetném tovább magamat a helyedben, és otthagynám a lányt.
2009. okt. 25. 13:55
 20/26 anonim ***** válasza:
Teljesen világos, hogy nem szeret. Mi a kérdés? Dobd a pics@ba és legyél boldog valaki mással. Nincs mit gondolkodni rajta, te is tudod hogy ez lesz a végső megoldás.
2009. okt. 25. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!