Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kiakaszt! Mért?
Nem csókolózik velem, nem sexelünk, nem simogat, nem kényeztet, magyarán nem csinál semmit...
Amikor az ágyban oda kuszok hozzá puszit adni azt mondja várjál mert pont olyan jelenet megy a tv-be amit látni akar és ha nem engedem h megnézze már balhézik.
Szerintetek normális?!
Nem tudom, azon gondolkozom h el kéne hagyjam mert ez igy nekem már nem tetszik 1 éve vagyunk együtt de ez nem olyan sok..
De szeretem őt nagyon is, de ezzel már nem tudok mit kezdeni..
Olyanokat mond nekem h már nem tudom felizgatni, meg nem is tudom még miket, pedig mindig meglepem vagyis megpróbálom valamivel de nem tudom mitévő lehetnék...
Segítsetek ki valamivel!!
most ezt biztos rossz hallani de a lény nemszeret:S:S
ha szeretne akkor nemígy viselkedne!
szerintem csak kihasznál mert jóneki h van vkije amikor sexelni akar meg stb...én a helyedben tutira dobnám..:(
de azért ne keseredj el!
sztem megse érdemel:)
De azt sem hiszem h kihasználna, hisz ő jó csaj bárhol találna magának valaki mást, ugyh mégis csak szerethet csak az is lehet h nem tudja kimutatni..
ÓÓ baz!meg kész vagyok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!