Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm kiakaszt! Mért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kiakaszt! Mért?

Figyelt kérdés

Nem csókolózik velem, nem sexelünk, nem simogat, nem kényeztet, magyarán nem csinál semmit...

Amikor az ágyban oda kuszok hozzá puszit adni azt mondja várjál mert pont olyan jelenet megy a tv-be amit látni akar és ha nem engedem h megnézze már balhézik.

Szerintetek normális?!

Nem tudom, azon gondolkozom h el kéne hagyjam mert ez igy nekem már nem tetszik 1 éve vagyunk együtt de ez nem olyan sok..

De szeretem őt nagyon is, de ezzel már nem tudok mit kezdeni..

Olyanokat mond nekem h már nem tudom felizgatni, meg nem is tudom még miket, pedig mindig meglepem vagyis megpróbálom valamivel de nem tudom mitévő lehetnék...

Segítsetek ki valamivel!!

2009. okt. 25. 12:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
ez a csaj tuti nem normális! azok alapján, amiket írtál semmi jelét nem adja, hogy szeret téged, szóval a legjobb lesz, ha elhagyod! Mellette sose leszel boldog, keress egy olyan lányt, aki viszont szeret;)
2009. okt. 25. 12:51
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Mit kéne segíteni? Hagyd el.
2009. okt. 25. 12:51
 3/26 A kérdező kommentje:
Jha bocsy, sexelünk amikor ő jónak látja én már egy kicsit erőszakosabb vagyok és leharapja a fejem!! :/
2009. okt. 25. 12:54
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

hagyd el a csaj nemszeret...

keress olyat aki szeret:)

őt meg hagyd a fr@ncba:)

2009. okt. 25. 12:55
 5/26 A kérdező kommentje:
De azt mondja h szeret, és már mondtam is neki h hagyjuk az egész kapcsolatot de nem akar szakitani ugyh valamit csak érezhet...nem?!
2009. okt. 25. 12:57
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok. Ha szexel veled, akkor minden bizonnyal csak kihasznál, általában fordítva szokott lenni a szitu (fiú fekszik le a lánnyal kihasználásból), de nálatok egyértelműen ez van. Nem szeret, csak azért van veled, hogy legyen valaki mellette...
2009. okt. 25. 12:58
 7/26 anonim ***** válasza:
70%
Egy jo hosszu es tartalmas beszelgetes egy romantikus kornyezetbe utana pedig egy erzeki szex:D
 8/26 A kérdező kommentje:
Lehet :/
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
vagy csak kell, hogy legyen valakije. Hidd el, aki szerelmes, az nem így viselkedik. Ezt már csak magadon is láthatod. Nem lesz jobb a helyzet... tudom, hogy nehéz és rossz ezt hallani, de tényleg nem lesz. Ha nem szeret, nincs mit tenni. Megszokásból szerintem nem érdemes együtt lenni.
2009. okt. 25. 13:00
 10/26 A kérdező kommentje:

Érzéki sex?! (vicces)

Még lenne is ha engedné, annyiszor próbáltam már hozzá érni ilyen helyzetekben de sehol semmi...

2009. okt. 25. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!