Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitöl tartja egy pasi "jó"-nak a szexet?
Üdv!
Ha azt csináljátok, ami mindkettőtöknek jól esik, abban hiba nem lehet.
Továbbá lehet férfi-sovinisztának tartani, de szerintem, ha a nő hagyja magát alávetni a férfinak (persze nem túlzott mértékben, mindenkinek ízlése szerint), az izgató tud lenni, szerintem a nők is jobb szeretik, ha nem nekik kell irányítani.
Ha a reakciókra vagy kíváncsi, arra annyit tudok mondani magamból kiindulva, hogy ha szorosan ölel, akkor tutira élvezi, én legalábbis így vagyok vele, kiszorítom a partnerem lelkét is néha és még élvezi is:)
Azért mi férfiak nagyon ritkán nem élvezzük a szexet, akkor sem általában a partner miatt, inkább egyéb külső hatások miatt (különösen fárasztó munkanap, egyéb fejlemények...)
22f
Csak néhány dolog van, amivel el lehet rontani: mondjuk, ha teljesen passzív vagy. Vagy úgy utasítod vissza (mondjuk havi vérzés miatt), hogy már felizgult. Ilyenkor jobb előre szólni neki.
Előző írta, hogy a férfiak szeretnek irányítani. Ez igaz - de néha nagyon élvezik, ha a nő átveszi az irányítást. lehet pl. lovagolni, vagy kézbe(szájba) venni a helyzetet... de az is tetszik nekik, ha pl. nevetsz.
Sok minden van még, leírva már itt is, részletesen... a lényeg az, hogy nem árt, ha néha (nem minden alklommal, de sokszor) csinálsz valami újat is. A férfiak szeretik a változatosságot.
nekem az minősül "jó"-nak ha a lány is kielégült
de ne játszd meg
17/F
Pontosan!
Ilyenkor öleld át, és feküdjetek együtt egy ideig... nagyon kellemes így :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!