Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitöl tartja egy pasi "jó"-nak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl tartja egy pasi "jó"-nak a szexet?

Figyelt kérdés
Azaz: mitöl minösül a szex "jó"-nak egy pasinál? Mit él meg? Mit érez? Mi kell hozzá, hogy totál full-nak érezze a megélt perceket? ... Szeretném, ha nagyon jól élné meg a pasim az együtt tóltött intim perceinket! SEGÍTSETEK!!!! Légy szi!!!
2009. okt. 24. 04:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Üdv!

Ha azt csináljátok, ami mindkettőtöknek jól esik, abban hiba nem lehet.

Továbbá lehet férfi-sovinisztának tartani, de szerintem, ha a nő hagyja magát alávetni a férfinak (persze nem túlzott mértékben, mindenkinek ízlése szerint), az izgató tud lenni, szerintem a nők is jobb szeretik, ha nem nekik kell irányítani.

Ha a reakciókra vagy kíváncsi, arra annyit tudok mondani magamból kiindulva, hogy ha szorosan ölel, akkor tutira élvezi, én legalábbis így vagyok vele, kiszorítom a partnerem lelkét is néha és még élvezi is:)

Azért mi férfiak nagyon ritkán nem élvezzük a szexet, akkor sem általában a partner miatt, inkább egyéb külső hatások miatt (különösen fárasztó munkanap, egyéb fejlemények...)

22f

2009. okt. 24. 07:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak néhány dolog van, amivel el lehet rontani: mondjuk, ha teljesen passzív vagy. Vagy úgy utasítod vissza (mondjuk havi vérzés miatt), hogy már felizgult. Ilyenkor jobb előre szólni neki.

Előző írta, hogy a férfiak szeretnek irányítani. Ez igaz - de néha nagyon élvezik, ha a nő átveszi az irányítást. lehet pl. lovagolni, vagy kézbe(szájba) venni a helyzetet... de az is tetszik nekik, ha pl. nevetsz.

Sok minden van még, leírva már itt is, részletesen... a lényeg az, hogy nem árt, ha néha (nem minden alklommal, de sokszor) csinálsz valami újat is. A férfiak szeretik a változatosságot.

2009. okt. 24. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Legyél kívánatos, szexis, csábítsd el a párod vagy hagyd, hogy ő csábítson el téged. Kicsit kéresd magad, de épphogy kicsit és lássa rajad, hogy Te valójában nagyon akarod. Konkrét technikában kedvenceim: végigmasszírozni, aminek az elején csak az erogén zónái környékét simogatod, aztán szép lassan rátérhetsz azokra is. Amikor már belejöttetek, kézzel, szájjal. Ne szégyelld megkérdezni tőle, mit szeret. Én is sokszor kérdezem a páromtól, hogy hogyan szeretné. Szinte mindenben benne vagyok egy-két kivételtől eltekintve. Hidd el, neked fog esni. :)
2009. okt. 24. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem az minősül "jó"-nak ha a lány is kielégült

de ne játszd meg

17/F

2009. okt. 24. 21:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Aha, ezekre tippeltem én is. De pl. arra gondoltam, amikor kérdeztem, hogy pl. ha a pasi "totálkaros lesz", azaz látom, hogy liheg, és kell idö, hogy kifújja magát... az akkor azt jelenti, hogy tényleg jó volt neki? Van, amikor a pasim teljesen "kizsibbad"... akkor ez azt jelenti, hogy intenzíven és jól élte meg az együttlétet? Ugye?
2009. okt. 25. 04:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, azt jelenti.
2009. okt. 25. 07:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Pontosan!

Ilyenkor öleld át, és feküdjetek együtt egy ideig... nagyon kellemes így :-)

2009. okt. 25. 12:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi Mindannyiótoknak! Húú....Valahol megnyugodtam........
2009. okt. 27. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!