Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja egy pasi a volt szeretőjével továbbra is a kapcsolatot? A többi lent.
ha már nem is a szeretője, de emberileg barátok.
Amennyiben valaki elég intelligens módon szakít, akkor az emberi kapcsolat azért megmaradhat.
Nekem és a férjemnek is jóbarátaink az "exek".
Az az ember akit akkor szeretni és tisztelni tudtam nem változott. Csak a szerelem múlt el.
Mi össze is járunk, az új párokkal, gyerekekel
Nekem semmi bajom az exekkel történő barátkozással, a párom (most már a férjem) is tartja a kapcsolatot a volt párjával, és az én legjobb barátom is egy ex, igaz, más 15 éves a történet.
De ne légy naív... a szerető már csak szerető marad. Itt szó nincs "barátkozásról". Akkor sem, ha a pasi beszámol.
nem tudommiért kell kételkedni. Miért ne lehetne barátja a nő? Én már lassan úgy érzem - ezeket az oldalakat olvasva - hogy itt senki nem bízik a társában,mindjárt gyanakszik, nyomoz, rosszat gondol.
HálaIstennek, hogy a környezetem nem ilyen, mert megbolondulnék.
Te vagy gondolom a feleség...
Veled van a pasi?Akarod,hogy veleg maradjon?Akkor tojd le mit csinál,kivel,a lényeg,hogy hozzád megy haza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!