Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én mindeddig azt hittem, csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én mindeddig azt hittem, csak azt kívánhatjuk meg, akit szeretünk is. Túl naiv lennék?

Figyelt kérdés
Tényleg annyira természetes, hogy ha van egy párom, akkor nem várhatom el, hogy csak velem feküdjön le? Én csak azt vagyok képes megkívánni, akit szeretek. Egyszer elém állt a szomszéd srác azzal, hogy mi lenne, ha, és levetette az ingét. Egy pillanatig sem éreztem késztetést, hogy a karjaiba omoljak, pedig a barátom egyáltalán nem olyan kigyúrt. A férfiak viszont állítólag ha lehetőségük van rá, minden adandó alkalommal rávetik magukat valakire, még akkor is, amikor elméletileg fülig szerelmesek?! Tényleg ennyire nyers a valóság?
2009. okt. 21. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
sajnos a fiúk nagy számban ilyenek. nyugi,nem mindegyik. viszont mindegyiket el tudja csábítani egy szexi nőstény,bármilyen szerelmesek-egyszerűen nem az agyukkal gondolkodnak. mire elmúlsz harminc,megérted és elfogadod,hogy ilyenek,a körmükre kell nézni. egy rendes fiú amúgy nem fogja melletted a kalandokat is keresni,megelégszik a te testeddel.
2009. okt. 21. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
egytértek az első válaszadóval, ezt sajnos be kell látni, h a fiúk ilyenek. velem is történt már hasonló eset és sajnos azóta is ezt igazolja. nem akarlak elkeseríteni, de egy dolgot már megtanultam: a pasik nem szerelmesek!
2009. okt. 21. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Naív vagy igen.
2009. okt. 21. 14:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Rohadtul nincs értelme a párkapcsolatoknak! Csak szenvedést tudnak okozni! Tőlem akár ki is halhatna az egész emberiség, én ilyen tudat mellett nem tudok élni! Iszonyatosan meggyűlöltem a férfiakat!
2009. okt. 21. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
pedig az ember társas lény, egyedül nem lennél boldog, majd belátod, h szükséged van egy társra, akit el kell fogadnod és egyáltalán nem biztos, h olyat találsz, aki félre nézeget
2009. okt. 21. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Iszonyatosan meggyűlöltem a férfiakat!

Kibújt a szög a zsákból. Van itt két ffi aki majd megvigasztal, jó sokat fognak írni, és meglátod, minden rendbejön!

2009. okt. 21. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:

csak h megnyugtassalak,én pasi vagyok,hűséges típus,bár előfordult,hogy én is tettem ilyet,de a mostani párkapcsolatomban,teljesen a páromé vagyok,és nem is kívánok mást,csak őt.

Mondhatom azt,hogy most vagyok igazán szerelmes,mellette tisztelem és becsülöm a páromat,aki sokat tett azért,hogy együtt legyünk,szívem nem lenne megcsalni,még ha késztetést is éreznék rá,de remélem még késztetést se fogok soha.8 hónaposak vagyunk. 26/F

2009. okt. 21. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:
A nök is ilyenek, az a legnagyobb baj hogy egy müködö kapcsolatot, házasságot képessek az emberek eldobni egy kosza kufircért, nem nézve hogy kit tesznek tönkre ezzel. 2éve szenvedek a tudattol hogy megcsalt a nejem. 32/f
2009. okt. 21. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!