Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek előfordult, hogy ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek előfordult, hogy ki buggyant a cicitek? Hogy történt az eset? Rögtön észrevettétek? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
nov. 16. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Ha kibuggyan hagyom , hogy megnézzék, megdörzsölöm a mellbimbóm, hogy keményen álljon így könnyebb a nézelődő szájába dobni 🫢😅😁
nov. 16. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Strandon volt már, amikor kijött a fürdőruhámból, de hála istennek hamar észrevettem és visszahúztam magamra a melltartórészt. Annyiban volt még szerencsém, hogy nagyjából víz alatt volt mindenem a fejem kivételével.
nov. 18. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Szintén bikini felső árult el :D Nekem nem volt szerencsém s aki épp ott volt. Mindenki is látta.
nov. 18. 16:41
 4/5 jogászpapa ***** válasza:

És akkor mi van, ha mindenki látta???

A férfiak mellbimbóit is mindenki látja a strandon, mégsem rinyálunk...!

nov. 21. 03:10
 5/5 anonim ***** válasza:

4

A női mell azért mégiscsak más dolog…

Értem én, hogy nem tudod magadat a hármas válaszoló helyébe képzelni, de hidd el, nekünk nőknek ez kínos szokott lenni.

nov. 21. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!