Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS mindent próbáltam mégis fáj. Miért?
Figyelt kérdés
A barátommal kb 2 hete kezdtünk el óvszer nélkül szeretkezni(tablettát használok)de így a végére mindig csíp és fájó érzés keletkezik a hüvelyemben és környékén de fertőzésem nincs most voltam nemrég vizeletvizsgálaton,tenyészeten+nógyógyásznál...gondoltam arra ,hogy a nedvesség hiánya de ez nem lehet mert ma sikosítóval szeretkeztünk és ugyanúgy fájt,égetett.Mi lehet a bibi???válaszotok wlőre is köszönöm2009. okt. 19. 22:54
11/15 anonim válasza:
Nem lehet esetleg, h allergiás vagy a barátod spermájára? Tudom furán hangzik, de van ilyen. Ritka ugyan nagyon, de van ilyen. Szerintem beszélj erről a nőgyógyászoddal. Mást elképzelni nem tudok, ha még vizsgálaton is voltál és semmit nem találtak.
12/15 A kérdező kommentje:
utolsú...Úristen ilyen tényleg létezik?amúgy előzőkhöz még annyit ,hogy nem viszket egyáltalán csak szeretkezés után érzékenyebb és fáj mintha kilenne dörzsölve sikosítóval és annélkül is és mondom nem találtak semmi betegséget értsétek mármeg amúgyis eddig barátommal óvszerrel védekeztünk és neki énvagyok az első lány ő is vigyáz a higéniára meg énis:S
2009. okt. 20. 19:41
13/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. És igen, ilyen tényleg van. Igaz nagyon ritka, de létezik. Olvass utána a dolognak neten v beszélj erről az orvosoddal.
14/15 anonim válasza:
Nem benned van a baj! Nem kivánod a partneredet,ezért a szervezeted autómatikusan védekezik! Cseréld le! Keress ujat! Mesterséges sikositó helyett használd a partnered nyelvét!!!!Éred?
15/15 A kérdező kommentje:
ez régi kérdés volt...már azóta semmi baj megszoktam és nagyon jó vele igenis kívánom.Azért kösz!
2010. febr. 6. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!