Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS mindent próbáltam mégis fáj. Miért?
Figyelt kérdés
A barátommal kb 2 hete kezdtünk el óvszer nélkül szeretkezni(tablettát használok)de így a végére mindig csíp és fájó érzés keletkezik a hüvelyemben és környékén de fertőzésem nincs most voltam nemrég vizeletvizsgálaton,tenyészeten+nógyógyásznál...gondoltam arra ,hogy a nedvesség hiánya de ez nem lehet mert ma sikosítóval szeretkeztünk és ugyanúgy fájt,égetett.Mi lehet a bibi???válaszotok wlőre is köszönöm2009. okt. 19. 22:54
1/15 anonim válasza:
Pedig tuti van valami a hüvelyeddel, mert én bnőmnek is hasonló problémája volt. A dolog tuti lappang, nálunk is ez volt. És igen beszéljünk a hüvelygombáról:)
3/15 A kérdező kommentje:
nem lehet az mert most volt kb 1 hete meg az eredményem és nincs candidám
2009. okt. 19. 23:01
4/15 A kérdező kommentje:
még annyi ,hogy ez az érzés mindig elmólik ha lemosom vízzel a hüvelynyílást kb 30 perc alatt
2009. okt. 19. 23:02
5/15 anonim válasza:
Szia!
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Mi is sikosítóval próbáltuk, de úgy sem volt tökéletes, habár jobb volt. Nekünk ez volt az első együttlét gumi nélkül...nem tudok mit tanácsolni, én is tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést...próbálkozni kell gondolom meg tapasztalni. Sajnáltam nagyon, hogy ilyen volt az első mert néha a sírás szélén voltam.
6/15 anonim válasza:
utolsó vagyok, én is gombára gyanakodtam. de most pl. nem érzem a szúró érzést, együttlét előtt pedig éreztem. most iszok cickafark teát, ha nem múlik a dolog, akkor lehet nőgyógyász lesz belőle...
7/15 anonim válasza:
Gomba lesz. Küld el a srácot orvoshoz!
8/15 anonim válasza:
nem lehet h a síkosító irritál? próbáltátok nélküle vagy másikkal?
9/15 anonim válasza:
Próbáld ki a pharmatex hüvelykúpot nekem használt próbáld ki lehet hogy beválik
10/15 anonim válasza:
Szia nem candidában kell feltétlen gondolkozz. Ez pedig nemi betegség lesz (Tapasztalat). Én nagyonérzékeny vagyok sajnos se gumit se gyógyszert se hüvelyi krémeket nem használhattam védekezésre mert gombás lettem tőle. Ha csíp érzékeny és viszket az gomba. Síkosító is csíphet de az is lehet hogy szárazabban voltatok együtt mostanában és kidörzsölte ha nem hagyod begyógyulni fájni is fog. Használj canestent Te is meg párod is. Menj vissza nőgyógyászhoz mondd el neki mert ha párodnak nem írnak gyógyszert benne ugyanúgy megmaradhat a fertőzés és egymásra ragasztjátok majd állandóan. Írass gyógyszert mind a kettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!