Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez természetes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez természetes vagy ciki? Ilyen helyzetben voltatok már?

Figyelt kérdés
A párommal szeretkeztünk,és annyira elengedtem magam,és annyira jó volt,hogy véletlenül kicsúszott egy puki.Eléggé hangos volt,és nagyon kellemetlenül éreztem magam de szerencsére szaga nem volt.A párom nem figyelt rá,és mondta nekem is hogy ne foglalkozzak vele.De még csak két hónapja vagyunk együtt,és eléggé cikinek éreztem.Volt már valakinek hasonló esete?
2009. okt. 18. 10:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
nem ciki , mi jót szoktunk röhögni XD
2009. okt. 18. 11:03
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Ja nekem állandóan finganom kell szex közbe.

Nyissatok ablakot. És hangosítsátok fel a zenét.

2009. okt. 18. 11:04
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
uhh na ezért vagyok mért szűz
2009. okt. 18. 11:05
 4/19 anonim ***** válasza:
30%
még*
2009. okt. 18. 11:05
 5/19 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!!!!Nekem is állandóan pukiznom kell szex közben,csak eddig próbáltam visszatartani!!!De tegnap este kicsit lazítottunk,és valamivel több bort ittam a kelleténél,és hát kicsúszott!!!!Eléggé hülyén éreztem magam.Hirtelen azt sem tudtam most mit mondjak,vagy hogy egyáltalán mondjak e valamit.De az egyszer biztos hogy nagyon vörös lettem.

20/L

2009. okt. 18. 11:13
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
Hát, én még nem pukiztam szeretkezés közben. Hüvelypuki az volt már, az sokszor van, de azon már túl tettem magam és nem zavar :)
2009. okt. 18. 11:13
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

először ciki(nek érzed)

aztán rájössz h nem az

2009. okt. 18. 11:14
 8/19 A kérdező kommentje:
hát igen,csak eléggé szégyenlős vagyok,és ezért volt kellemetlen.De majd megszokjuk.Remélem:):):)Köszi a válaszokat.
2009. okt. 18. 11:18
 9/19 anonim ***** válasza:
96%
Nehogy ebből csinálj már problémát, a pasik most amúgy se adnak az ilyenre, épp ettől leszel természetesebb a másik szemében hogy nem problémázol az ilyenen, ha kell akkor meg szellőztettek, mert max a szag veheti kicsit vissza a lelkesedést, de én is csak jót röhögnék rajta aztán lehet h még rá is kontrázok egyel! :DD
2009. okt. 18. 11:24
 10/19 anonim ***** válasza:
47%
Természetes dolog, de számomra ciki. Akármennyire is jól elvagyok a pasimmal, sosem tudnék kiereszteni egy pukit, ha mégis céletlen előfordulna, nagyon szégyellném. Egy nő attól nőies, hogy nem csinál olyan dolgokat amit egy pasi simán (büfi, puki, ilyesmik). De elhiszem neked hogy véletlen volt, ne rágódj rajta, már megtörtént. Legközelebb légy óvatosabb, ha úgy érzed, ciki pukizni a pasid előtt.
2009. okt. 18. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!