Ez termeszetes? 8 honapos a kislanyom es meg nem bujt ki egyetlen foga sem. Mar 4 honapos koratol kinozza, de sehol semmi. Van mas is hasonlo helyzetben? A dokino azt mondta, hogy ha 10 honapos koraig nem jon ki, akkor elkuld fogorvoshoz.
Mi 7 hónaposak vagyunk, egyetlen fog nélkül:)) Bár már régóta folyik a nyála, és rágja az öklét de semmi jele a fogacskáknak. Szerintem semmi gond nincs ezzel, tőlem örökölte:)) Nekem is vastag, erős a fogínyem ezért nehezen törtek át a fogaim, anyu mesélte, hogy 1 éves koromban még nem volt fogam. Nem sokkal később elestem, beütöttem a számat, felrepedt az ínyem, és egymás után 8 fog bújt ki.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért küld a dokitok fogorvoshoz, nekem az mondta, hogyha nem bújik ki neki 8 hónapig egysem, akkor a D vitamint emeli, eddig napi 1 cseppet, onnantól majd 2 cseppet kell neki adni.
Bodog babázást!
Semmi baja nincs még.
Nekünk azt mondta a doktornő 2(!) hónaposan, hogy mindjárt áttöri az ínyét a fogacska, annyira ki akar jönni. nagyon kínozta, egyetlen éjszakát sem aludtunk végig. Már elmúlt 8 hónapos mire kijött!!
Most olvastam egy pár cikket, keress rá az interneten: az sem gond, ha 1 éves korában bújik ki a fogacska.
Jó babázást!
Szia!
Az én lányomnak 9 hónaposan jött ki a foga, de akkor 3 hét alatt 4, úgy, hogy kb. 3 hónapos kora óta "mindjárt előbújik" volt a lemez.
Ne aggódj, majd csak fogas lesz a fogatlanka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!