Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat b*zinak lenni?
sztem ez jó dolog mert legalább az ilyen idióta faszok a természetes kiválasztódás általá kihalnak. remélem mind. sajnállak amúgy a te korosztályod (gondolom fiatal vagy) nagyon benne van. de majd ha fősikolára kerülsz vagy tovább a selejtek eltűnnek.
f22
Most vagy a metroszexualításra gondoltál,vagy a szó szerinti értelmére.
1,én sem tudom miért lett ekkora divat,hogy a fiúk ennyit adnak magukra,nekem sokkal jobban tetszenek azok akik nem akarnak annyira megfelelni.
2,inkább a lányok körében lett egyre nagyobb divat a leszbiség.
A rózsaszín pólóba mi b*zis van?:O nekem is van és teccik a barátnőmnek ez pont olyan h. én nem veszek fel fekete pólót mert nem gyászolok ennyi.... az tényleg beteges h. minden csávó szőrtelenít.... én nem!!!! arcomon kívül sehol... és a barátnőmnek teccik akkir minek engem nem zavar nem kér enni....
és te kevered kicsit a metro sexszuálisakat a melegekkel
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!