Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat b*zinak lenni?
Figyelt kérdés
Szinte mindenhol ezt látom.2009. okt. 14. 18:20
1/25 anonim válasza:
Miért? Az lett? Mindenki utálja őket.
Bevallom, még én is undorodom egy ilyen kapcsolattól, de hát ugye akinek nem tetszik az ne nézze. Mivel nem ártanak senkinek, miért ne élhetnének úgy ahogy akarnak?
2/25 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom velük, ameddig a hálószobában csinálják. De a korosztályom (16) kész homokos. Rózsaszín póló, szőrtelenítés minden mennyiségben, és hangoztatják, hogy ők "barátot keresnek, nem barátnőt". A média is ezt adja, á la (remélem jól írtam) Steiner Kristóf és haverjai. Az utcán is. Vagy csak én élek lerobbant vidéken?
2009. okt. 14. 18:33
3/25 anonim válasza:
Hát hajrá, legalább több csaj közül lehet válogatni.
4/25 anonim válasza:
én is nagyon sajnálom hogy divat lett pont azért mert így kevesebb fiú marad nekem ha a sok divatb*zi lefoglalja őket. :((
5/25 anonim válasza:
akinek nincs rá hajlama nem lesz b*zi. rossz kérdést tettél fel, inkább miért lett divat a metroszexualitás. ez pedig nyilván a külső környezeti hatásoknak tudható be, a sok hülye sztár meg énekes divatdiktálása, egy bolond százat csinál tudod. de ha belegondolsz ez régen is így volt, szóval Elvisnek barkója volt, nézd vissza az ő korát képeken és meglátod hogy minden második pasinak volt, vagy elég a Beatles gombafrizuja vagy akármi más hasonló dolog, ma is ez van csak kicsit durvább és más jellegű, a médiából ragad az emberre a szemét.
6/25 anonim válasza:
Miért kevered az igényességet a homoszexualitással?
7/25 anonim válasza:
Mivel meleg vagyok, tudom, hogy egyáltalán nem divat annak lenni, mivel nagyon sokan utálnak, senki sem tartja divatosnak, maximum "elfogadhatónak" vagy "nem zavar, amíg nem nyilvánosság előtt csinálják" (utóbbi számomra egy kicsit zavaró... elvégre az sem jobb látvány, amikor 13 éves kislányt fal fel egy nála jóval idősebb pasi, deháát...). Te kevered a homoszexualitást a metroszexualitásnak. A kettőnek nincs sok köze egymáshoz, esetleg annyi, hogy a meleg férfiak gyakran igényesek (persze előfordulnak igénytelen melegek is, nem tagadom).
8/25 anonim válasza:
Kedves 18:52 es válaszoló azért az igényességnek is vannak határai, nálam az az igényes, aki rendben tartja magát, mindennap min 1szer esetleg 2ször fürdik stb... ez az igényes, meg mellé ízlésesen öltözködik. Ez az igényesség. Viszont ha valaki undorítónak tartja férfi létére magán a szőrt az már beteg, meg mondják, hogy egészségesebb higiénikusabb.. meg ha a seggemből helikopter lesz... nem véletlennek alkotott ilyennek az evolúció.
9/25 anonim válasza:
19:22es válaszolónak, én nem vagyok meleg, megértem hogy vannak melegek 1000 éve is voltak melegek msot is vannak és még 1000 év múlva is lessnek kész el kell fogadni, viszont azért kérem meleg felvonulás nem túlzás? Én se vonulok fel az utcán, hogy hetero vagyok. Ez olyan mint hogy rasszista se vagyok, de azért arra is vannak a dolgoknak bizonyos határai, amit most nem részleteznék.
10/25 anonim válasza:
18:41es,baromi nagy hülyeséget írtál.
18:52es,így van.
Kérdező:Kevered a szezont a fazonnal.Szerinted akik melegek azok tényleg divatból azok?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!