Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lett divat b*zinak lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett divat b*zinak lenni?

Figyelt kérdés
Szinte mindenhol ezt látom.
2009. okt. 14. 18:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

te írtál hülyeséget ! :''''(((((((((

régen tiszta könnyű volt jó kis melegeket találni ma meg egyre több a foglalt jó?????????

én már csak tudom te izé ! :'(((((((((

2009. okt. 14. 19:37
 12/25 anonim ***** válasza:
5%
Én utálom őket, de teszek ellenük.(10 soros Red Rooster bakanccsal)XD
2009. okt. 14. 20:03
 13/25 anonim ***** válasza:

ma 19:34

A melegfelvonulással én sem értek egyet, de oda gondolhatod, hogy nem a szubkultúránk értelmisége jár, sőt... Állítom, hogy az ott parádézók jelentős része még csak nem is meleg, csak exhibicionalista. A jogaimért kiállok, természetesen, de felöltözve, nem egy kamion tetején ugrálva.

20:03as válaszoló: A Doc Martensem még mindig 100x jobb, mint a te bakancsod, az agressziódat meg töltsd ki azokon, akik tényleg megérdemlik. Köszönöm.

2009. okt. 14. 20:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Ezt én is észrevettem, a férfiak egy része kezd elnőiesedni, de ennek én csak örülök mert a nőknél kevesebb lesz a konkurencia:)
2009. okt. 14. 20:24
 15/25 anonim ***** válasza:
62%

Te gyökér!!!!!!!!!!!

Elárulom neked, h hamarosan az emberen az evonak köszönhetően nem lesz szőőr,de ezt most ne magyarázatnak vegyétek,azért írtam, hhmár jott az evolúcióval, másrészt én is borotválom elég sok helyen, de nem azért mert bu*zi vagyok, meg higénikus, hanem mert edzek és jobban mutatnak az izmok, ha nincs rajtuk szőr!!

Jah meg hordok rózsaszin polot is, de csak a csajok miatt, hamaabb bejövök nekik.

2009. okt. 17. 08:24
 16/25 nicol90 ***** válasza:
100%

Lehet úgy tűnik neked,hogy sok a homoszexuális pedig nem!Tudod divat lett a metroszexualitás és azóta egyre több nőies férfi van az utcán és ez fordítva is igaz!

A másik meg az,hogy nem értek azzal eggyet,hogy elfogyadom de csak ha otthon csinálják!Nekik is ugyan annyi joguk van az utcán kézenfogva menni mint nekünk!Engem nem zavar a meleg társadalom.Mindenben támogatom őket!!!!

19 hetero lány

2009. okt. 17. 08:41
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

Húbaz meg. Komolyan erről beszéltek hogy divat a bu ziság?

Menjetek a p icsába. Elsem hiszem hogy ez lett a világból.

2009. okt. 17. 09:02
 18/25 A kérdező kommentje:
A kérdés komoly, ezt hangoztatják.
2009. okt. 17. 09:12
 19/25 anonim ***** válasza:

nem divat csak mar nem titkoljak.

am magyarba meg most divat a metrosexualitas???

itt(usa)mar vagy 8 eve eltunt.rajottek,h a noknek egy igazi ferfi kell nem egy kocsog.

2009. okt. 17. 10:16
 20/25 anonim ***** válasza:
08:41-es!Persze támogassuk őket aztán majd a gyerekem azt látja a tv-ben meg az utcán,hogy két férfi az milyen jó!Vagy akár ha elviszem majd bölcsödébe meg óvodába stb.Szerintem sokan nincsenek tisztában a következményekkel és a jövővel.Normális életet akarok a gyerekemnek nem azt,hogy állandóan arra figyeljek,hogy hol lesz búza,mert támogatják a sok csirát és azt látja.Ha lenne búza ellen oltás,mindegyiknek beadatnám min.2x!!!A metrosexualitássaról meg az a véleményem,hogy azok is valamilyen szinten betegek.Egy férfi legyen férfi és nem holmi nyámnyila kis szörtelen pocs!!!!
2009. okt. 17. 10:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!