Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm most megtartóztatást akar szex terén! Mit tegyek? Én már nagyon kívánom.
24 éves pasi vagyok, barátnőm 22 éves.
1 éve leszünk mindjárt együtt, és 3 hónapja élünk szexuális életet. Minden ok, szoktunk újítgatni, még egyszer sem untuk a szexet.
Mi nem szoktunk szeretkezni, amikor a páron menstruál. Most lett vége a nehéz napjainak, és 5 napig nem volt szex, és most petting sem. Én 5 napja nem élveztem el, és most, amikor sor került volna a szexre párom visszautasított, mert azt mondta, hogy mivel 5 napja nem könnyítettem magamon, és már nagyon kívánom várjunk még egy hetet, hogy már nagyon kívánjam őt.
Mit tegyek szerintetek? Légyszives nemet és kort írjatok, mert kiváncsi vagyok, hogy ki válaszol.
Nem vesztünk össze, ez miatt, de nem akartam eröltetni, mert láttam, hogy határozott, először azt hittem, hogy csak fel akar húzni, pedig már mint egy hisztis kisgyerek, annyira akarom... :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!