Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm most megtartóztatást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm most megtartóztatást akar szex terén! Mit tegyek? Én már nagyon kívánom.

Figyelt kérdés

24 éves pasi vagyok, barátnőm 22 éves.

1 éve leszünk mindjárt együtt, és 3 hónapja élünk szexuális életet. Minden ok, szoktunk újítgatni, még egyszer sem untuk a szexet.

Mi nem szoktunk szeretkezni, amikor a páron menstruál. Most lett vége a nehéz napjainak, és 5 napig nem volt szex, és most petting sem. Én 5 napja nem élveztem el, és most, amikor sor került volna a szexre párom visszautasított, mert azt mondta, hogy mivel 5 napja nem könnyítettem magamon, és már nagyon kívánom várjunk még egy hetet, hogy már nagyon kívánjam őt.

Mit tegyek szerintetek? Légyszives nemet és kort írjatok, mert kiváncsi vagyok, hogy ki válaszol.

Nem vesztünk össze, ez miatt, de nem akartam eröltetni, mert láttam, hogy határozott, először azt hittem, hogy csak fel akar húzni, pedig már mint egy hisztis kisgyerek, annyira akarom... :)

2009. okt. 12. 23:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

ha fertőzés,akkor arrol illik szolni a pasinak is,elkaphatta ő is...meg talán ezért párkapcsolat...

lassan eltelik a délelőtt? eredmény?

2009. okt. 13. 11:13
 22/33 A kérdező kommentje:

Azért vártam 9 hónapot, mert ő tényleg rendes csaj, és előtte még szűz volt. 3 hónap után én már ott voltam, hogy lehetne szex közöttünk, de ekkor aranyosan elmondta, hogy még szűz, és a választ rögtön várta.

Ugyhogy megígértem neki, hogy várok, ameddig kell. Őszintén szólva, azért mondtam, mert azt hittem, hogy még kb. 3 hónapot akar várni, de kicsit több lett. :)

Vettem neki virágot, tudom, hogy ez egy tipikus dolog, sok csaj unhatja a virágot, de egy nagyon aranyos kis csokrot állítottunk össze a virágboltban, és sok szín volt benne.

Nagyon örült neki, láttam a szemén. :)

Megkérdeztem mindent, és nincs semmi fertőzés, stb..., hál istennek, csak a barátnője teli tömte hülyeségekkel a fejét...

Azt mondta neki, hogy ő a párjával kipróbálta, hogy sokáig nem adott szexet a párjának, és végül őt finoman leteperte a pasija, és hogy milyen jó volt neki pfff...

Most barátnőm is ezt akarta volna kipróbálni, hogy mikor támadom ugymond le, hehe :)

Persze mikor ezeket elmonda, kb. két órája, akkor nekiestem mint vadállat :D, harapni lehetett a vágyat a levegőben, de sajnos be kellett mennem az egyetemre gyakorlatra, most itt vagyok.

Megbeszéltünk, hogy este finom vacsival vár albijában, azután a lakótársai meg pont nem lesznek otthon... képzelhetitek mi lesz :)), alig várom

2009. okt. 13. 12:38
 23/33 A kérdező kommentje:

Elég gyorsan megoldódott a dolog, de hogy ne haljon ki a topic esetleg írhattok valamit. :)

Mondjuk nálatok volt hasonló eset?

2009. okt. 13. 12:40
 24/33 anonim ***** válasza:
90%

én lány vagyok, vhol már válaszoltam :)

azt énis szeretem, amikor a pasim így finoman leteper, de én ezt máshogy érem el. úgy, hogy egyszerűen úgy felizgatom, h finoman leteper...:) és ezt nem mindig kell úgy csinálni, h pl vetkőzök neki, vagy hasonlók, hanem elég azis, ha mondjuk vagyunk vhol, és apró megjegyzéseket teszek, vagy apró utalásokat, vagy egyszerűen csak sokszor nyúlok jóhelyre. és ilyenkor, amikor hazaértünk, általában leteper rögtön :)

nemkell ehhez megtartóztatás, csak ügyesnek kell lenni.

2009. okt. 13. 12:52
 25/33 anonim ***** válasza:
90%

6:55ös válaszoló vagyok...

én mondtam h legyél FÉRFI...nőnek határozott pasi kell...

(barátnő teletömi a fejérte csak annyit reagálnék: nekem ezért nincsenek barátnőim,csak fiubarátaim)

még nem döntöttem el,mi ábrándit ki jobban...az "adott szexet" (mintha akándék lenne),vagy a 9honap amit várni kellett...

nyakam rá h ez a csaj se fog ugy lesz*pni,hogy minden energiád kiszivja...

22/L

2009. okt. 13. 13:15
 26/33 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem szeret téged, csak valami miatt nem akar szexelni. A szex nem olyan, hogy bedobod a pénzt, és kidobja a kólát. a barátnőd nem szexautomata.

-lehet hogy nem kívánja a menstruáció után, csak nem meri így kimondani, nem akar megbántani

-nem élvezi az együttléteket és így hárít

-tényleg valami altesti "betegsége" van

-egyszerűen csak uncsi a szex, és így próbál újítani.

-nincs akkora étvágya, mint neked.

Beszéljtek meg szépen a dolgot, és egyezzetek ki, hogy mindenkinek elfogadhatóan megoldódjon a probléma.

L/27

2009. okt. 13. 13:46
 27/33 anonim ***** válasza:
Én fas*zoztam, látom kifejtették a többiek h mire gondoltam,szal h kicsit legyél férfiasabbb, annak meg tényleg örülök h abban nem lett igazam h más heggeszti:)
2009. okt. 13. 19:03
 28/33 anonim ***** válasza:
jajj nem hülye a csajod csak imádná ha nagyon kívánnád várja h lekapd szenvedélyesen és kicsit vadan és amikor érzed h ő is kívánja akkor ennyit mondassz: ja bocsi te egy hátig nem akarsz ezután általában az szokott történni h a csaj leteper és visszavon mindent amit mondott sok ismerősömnél volt így és nálam is
2009. okt. 13. 19:06
 29/33 anonim ***** válasza:
Az zsíír h van ilyen, mikor az én barátnőm kitalálta, elfogadtam, aztán elmentem megcsalni,kellett neki találgatni:P
2009. okt. 16. 13:16
 30/33 anonim ***** válasza:

én épp ezért nem csinálok ilyet...sokféle megvonás van...szexből nincs megvonás,mert megy és akkor megkapja mástól...

megvonás nélkül is feltudom annyira huzni a párom,hogy mindennél jobban kivánjon...még akkoris ha előtte nap volt szex...fel tudom annyira huzni,hogy ugy éezze,hetek ota erre vágyik...

csajjal probléma van,ha ilyenben hisz,h megvonásnak van értelme...

22/L

2009. okt. 16. 14:08
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!