Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm most megtartóztatást akar szex terén! Mit tegyek? Én már nagyon kívánom.
24 éves pasi vagyok, barátnőm 22 éves.
1 éve leszünk mindjárt együtt, és 3 hónapja élünk szexuális életet. Minden ok, szoktunk újítgatni, még egyszer sem untuk a szexet.
Mi nem szoktunk szeretkezni, amikor a páron menstruál. Most lett vége a nehéz napjainak, és 5 napig nem volt szex, és most petting sem. Én 5 napja nem élveztem el, és most, amikor sor került volna a szexre párom visszautasított, mert azt mondta, hogy mivel 5 napja nem könnyítettem magamon, és már nagyon kívánom várjunk még egy hetet, hogy már nagyon kívánjam őt.
Mit tegyek szerintetek? Légyszives nemet és kort írjatok, mert kiváncsi vagyok, hogy ki válaszol.
Nem vesztünk össze, ez miatt, de nem akartam eröltetni, mert láttam, hogy határozott, először azt hittem, hogy csak fel akar húzni, pedig már mint egy hisztis kisgyerek, annyira akarom... :)
heheh
szegény.. a nők csalafinták..
szted elképzelhetetlen h hazudott?:)
arra gondolok hogy nem is akkor jött meg valójában mint amit mondott (isten tudja miért, a nök képesek ilyesmire) és most éli a nehéz napjait?
vag ylehet hogy tnyleg csak azt szeretné hogy neked a legjobb legyen, és látni akarja hogy mennyire felfalnád:)
20L
Lehet, hogy holnap délelőtt veszek neki egy kis-szép virágot, és ha látja, hogy kedveskedek, talán akkor...
Ha mást nem, akkor megkérdezem, hogy miért csinálja?
Utolsó hozzászóló azt mondod, hogy most jött volna meg neki?
Őszintén szólva szégyellem magam, de nem tudom pontosan, hogy melyik nap kellene neki megjönnie. Nem számoltam még pontosan sosem, de most ahogy mondod, erre jobban odafigyelek, elvégre a páromról van szó, és ezt illene tudnom.. :(
Én mint nő ezt marhára nem értem. Ha valami baja van, akkor mondja meg. De elég hülye szöveg, a "már most majd szétdurransz, de várjunk még egy hetet". Szereti az 1,4 másodperces szexet?
A másik, hogy neki is ki kell bírni azt a hetet. Én nem bírnám. (Nem is akarnám)
második vagyok
lehet hogy valami olyan dolog van a háttérben amiröl kinos lenne beszélni... fertőzés, gomba... ki tudja?!
fhú, én nő vagyok, de ez a legnagyobb baromság amit egy nő tehet. h visszaél azzal h ő nő. ezegy undorító dolog.
én a helyedben kiverném magamnak és nemfoglalkoznék a csajjal, mert hülye és undorító játékot űz....
24L
Mostani utolsó válaszoló:
Te is azt mondod, hogy nem érted, hogy miért nem mondja meg, hogy mi a baj.
Mondom, hogy 1 éve vagyunk együtt, de még sosem volt semmi probléma közöttünk. Szinte minden nap találkozunk, és csak apró civakodások vannak, de azok is ilyen apróságok, hogy ő másképpen csinálná azt a valamit mint én, és fordítva.
Sosem ment komoly irányba a vita, hogy nagy veszekedés legyen.
Mostmár aggódom, mert megfordult a fejemben, hogy azt akarja, hogy vége legyen?, de hát tegnap még minden ok volt.
Két hét mulva lesz pontosan, hogy egy éve együtt vagyunk. Biztosan azt hiszi, hogy elfelejtettem, és ez a baj. Pedig tudom, és készülök is már, azaz gondolkodom nap mint nap, hogy mi legyen az évfordulón, és kitalálok addig valamit.
Azt meg nem akarom, hogy elmondom neki, hogy nem felejtettem el, mert akkor meg nem lesz meglepetés...
bocsi :)
előző hozzászólásom, nem az előtte levőhöz szólt, csak sokan írtatok már. :)
de örülök neki, hogy írtok. :)
00:00 ás hozzászóló (jól eltaláltad az időponto :) ):
lehet, hogy fertőzés van. Óvatosan megkérdezem tőle.
Ha ez van a háttérben, a fertőzés, akkor hogyan közeledjek felé?, én segítenék neki átvészelni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!