Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóok? (kifejtés lent)
Figyelt kérdés
Nagyon kívántuk egymást a pasimmal, de nekem megvolt, és pár óra múlva mikor már láttam h nincs vérzés szóltam neki, de nem hitt nekem, és olyan undorodó fejet vágott ami nagyon rosszul esett, mert én tényleg elviselem őt hát-mellkas szőröstül, leszopomha kéri, le is nyeltem már, ha vmit undorítónak is éreznék, az iránta való szeretetem késztet h örömet szerezzek neki, de ő még ennyit se bír megtenni értem/értünkmert ő is nagyon kívánt, és úgymond cserbenhagyottnak érzem magam, főleg h még sose vitt a csúcsra pedig neki adtam a szüzességemet ő meg mindíg elmegy, és azóta hűvös vagyok vele, és nem kívánom, meg se csókolom, hogy küzdjem le a rosszérzésemet? úgy érzem h csak adok, és nekem ez nem teher, de neki úgytűnik az adni, bár aztmondta kinyal ha szeretném, akkor mértnem hitt nekem h már nincsmeg?:( lehet h csak a kielégítetlenség miatt vagyok ilyen felfújós? bocs h hosszú voltam:S 16L
Ne csinálj már ekkora ügyet abból, hogy nem akart szexelni veled rögtön menstruáció után. Ha ezek után rá se bírsz nézni, mi lesz ha eljön egy mélypont a kapcsolatotokban? Ne haragudj, de látszik, hogy nektek még nem a szexszel kéne foglalkozni. Ha meg szereted ( bár nem tudom hogy akkor itt, miért beszélsz úgy róla mintha ő lenne maga Belfegor.) akkor ne játszd már a sértődöttet mert előbb utóbb megunja.
2009. okt. 11. 20:29
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kommentelőnek is, nemcsak az egyetértő hozzászólások kellenek, ha kultúráltan közlik és jószándékkal, az észheztérítést is fogadni kell!
2009. okt. 11. 20:46
13/18 anonim válasza:
Vagy lépj túl a dolgon, vagy hagyjátok abba.
Az adott info alapján az elsőt javaslom, nem tett semmi egetrengető mocsokságot szerintem, vannak a férfiak, akiknek a menstruáció olyan, mint az ősembernek a villámlás: félnek, és undorodnak tőle, mert nem értik a dolgot egyáltalán...
2009. okt. 11. 23:01
14/18 anonim válasza:
Én kapásból, gondolkodás nélkül kihajítanám. Ha apalim nem akar szexelni a mensi alatt... O.k. Az egy dolog. De én olyankor nem is aszexet kívánom, hanem a kényeztetést, simogatást, cirógatást (amiböl aztán lehet akár szex is, vagy olyasmi). Gondolom, erre gondoltál... amikor fintort vágott, hogy még erre se képes, mikor te ha hányhatnékod van is, de leszopod inkább, mint hogy megbántsd. No, én elküldeném melegebb tájékra és szopja le az, aki akarja.... Hidd el, belép majd az életedbe hamarosan egy olyan pasi, aki akkor is szívesen simogat és kényeztet, amikor nem kéred!!!
2009. okt. 12. 04:56
15/18 anonim válasza:
Ezt nem értem. Elő szokott olyan fordulni, hogy néhány nő nem akarja akkor amikor menstruál, de férfiről még nem hallottam ilyet. Ez biztosan csak valami kifogás.
Mondjuk nálunk abszolute nem számit, hogy éppen hogy álla ciklus, akár patakokban is meglehet a menstruáció, akkor is csináljuk. Szóval ez elég gyanús dolog.
2009. okt. 12. 16:18
16/18 anonim válasza:
szerintem dobd ki.
-próbált már kielégíteni?
-miért csinálsz neki olyat, amitől undorodsz?
Szerintem NEM SZERET.
2009. okt. 12. 17:41
17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadónak: próbált már de nem ment neki:S
Azért csinálok mert egyszerűen szeretek neki örömet okozni:) Érzem h szeret, és azóta már megbeszéltük a dolgot és elmagyarázta hogy csak félreértettem a helyzetet és felfújtam a dolgot, de menzesz alatt akkor se fog soha:S Köszönöm a vélemény nyilvánításaitokat! További jó válaszolgatást!
2009. okt. 13. 18:23
18/18 anonim válasza:
Szia,Én szerintem a pasid egoista,te pedig ne hagyd ,h palira vegyen.Van millió pasi ,aki a tenyerén hordozna téged,főleg,h te aha szeretsz vkit mindent megteszel érte a szexben,legyen önbecsülésed ne hagyd ,h ezt csinálja egy kicsit nem használja ki a fiatalember a helyzetet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!