Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Válóok? (kifejtés lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válóok? (kifejtés lent)

Figyelt kérdés
Nagyon kívántuk egymást a pasimmal, de nekem megvolt, és pár óra múlva mikor már láttam h nincs vérzés szóltam neki, de nem hitt nekem, és olyan undorodó fejet vágott ami nagyon rosszul esett, mert én tényleg elviselem őt hát-mellkas szőröstül, leszopomha kéri, le is nyeltem már, ha vmit undorítónak is éreznék, az iránta való szeretetem késztet h örömet szerezzek neki, de ő még ennyit se bír megtenni értem/értünkmert ő is nagyon kívánt, és úgymond cserbenhagyottnak érzem magam, főleg h még sose vitt a csúcsra pedig neki adtam a szüzességemet ő meg mindíg elmegy, és azóta hűvös vagyok vele, és nem kívánom, meg se csókolom, hogy küzdjem le a rosszérzésemet? úgy érzem h csak adok, és nekem ez nem teher, de neki úgytűnik az adni, bár aztmondta kinyal ha szeretném, akkor mértnem hitt nekem h már nincsmeg?:( lehet h csak a kielégítetlenség miatt vagyok ilyen felfújós? bocs h hosszú voltam:S 16L
2009. okt. 11. 19:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%
fúúú mekkora plázacica picsogás volt ez. jól értem, az a bajod hogy a pasid nem nyalt ki egyszer mikor még pár órával előtte véreztél és ezért hisztizel? de ráérsz.
2009. okt. 11. 19:30
 2/18 A kérdező kommentje:
nem, nem értetted jól. nem ez a bajom hanem az hogy már állt neki, de nem akart szexelni velem mert nem hitt nekem h még véreznék, de azért elvárta volna h ha már felállt, lesz*pjam. de ő még soha semmit nem tett azért hogy életemben először orgazmusom legyen.(4 hónapja élünk együtt nemi életet, ő nekem az első, énis neki) és én nem is várnám el soha iylen helyzetben a kiny@lást. és köszönöm a plázap*csás csipogás-t:(
2009. okt. 11. 19:36
 3/18 anonim ***** válasza:
39%
akkor miért nem ezt írtad le kevesebb nyálad ömlengéssel kerítve?
2009. okt. 11. 19:37
 4/18 anonim válasza:
A tartós kapcsolathoz egyenlően kell adni és kapni! Ha nem tud kielégíteni ne bonyolódj bele, és fölösleges ennyire kényeztetni. Ha szeret ilyen esetben kézzel is ki tudna elégíteni. Egyébként olyankor is lehet "hagyományos" aktus.
2009. okt. 11. 19:43
 5/18 A kérdező kommentje:
már boccs de én csak akkor írok egy kérdéshez ha úgyérzem segíteni tudok, a lecs*széseimet magambafojtom. inkább AZ írjon már aki úgyérzi megért, NE aki csak beszólni meg lep*csázni akar. erre most tényleg nincs szükségem...
2009. okt. 11. 19:46
 6/18 A kérdező kommentje:
19: 43 énis így gondolom, de most dobjam el magamtól csak azért mert nem tudja h elégítsen ki? kézzel már próbált de nem esett jól, menzesz alatt viszont nem fog próbálkozni mert a vér gondolatától undorodik, és énse akarom h olyankor... de ha mondom neki h már nincs! a szemére se akarom vetni, bár tudja h még csak ő ment el. nehéz ügy:(
2009. okt. 11. 19:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülye. Valszeg feltűnt volna neki, hogyha véreztél volna. Már ha tisztában van vele, hogy ez mit jelent. Ha többször előfordul, sztem szakíts vele, de most semmiképp se. Ecseteld neki a problémát, aztán meglátod, mi lesz. A reakciója sokat elárul róla.
2009. okt. 11. 20:05
 8/18 A kérdező kommentje:
Mostmár engesztelni akarna, és kérdezgeti h mibajom, mért vok ilyen hűvös, de már... ha ránézek eszembe jut az arca ahogy rámnézett mikor mondtam h 'csináljuk, most múlt el', és mostmár nemtudom képes lennék e lefeküdni vele, meg mostmár énse akarom tolerálni azt mikor szőrös a mellkasa, a háta, a pattanásait. eddig ezt nem éreztem vágylohasztónak mert úgyéreztem fordított esetben őis kívánna még engem, ergó a szeretet megszépítette, de mostmár hogy így megbántott...
2009. okt. 11. 20:14
 9/18 anonim válasza:

Figyelj kedves kérdező...

Nekem volt olyan PÁROM,aki nem undorodott tőlem menzesz alatt...persze orális szex nem volt,de ha valaki igazán szeret valakit,akkor ez nem lehet undorító. ez az egyik. a másik: ha SZERET akkor akármilyen kezdők is vagytok,megpróbál neked örömet okozni!!!!! az ilyen pasit lazán dobnám. úgy akarsz leélni vele éveket,hogy nem működik a szex? persze,nem elsődleges fontosságú,de igenis fontos egy kapcsolatban!!! úgyis fogsz találni olyan pasit,aki úgy szeret,ahogy vagy és jót akar neked!!!! és sztem egy ilyennek kár volt odaadnod magad :)

2009. okt. 11. 20:16
 10/18 A kérdező kommentje:
Szerintem csak fél, mint én, mikor először élvezett a számba, hogy milyen is az, mert még sose látott menzeszt, sztem azthiszi h ilyen 2 liter vérXD vagy nemtom. Csak mentegetem?:S nem bírnék szakítani vele, ő nekem az első barátom:S
2009. okt. 11. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!