Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit szólnátok hozzá, ha kiderülne a gyönyörűségesen szép barátnőtökről, aki most 21 éves, hogy tőletek kapta az első csókot, és valószínűleg a szüzességét is nektek fogja adni? Ti örülnétek, vagy riasztana?
Figyelt kérdés
Mert lehet, benem van a hiba, de engem riaszt... :S Hülye vagyok?
21/F
2009. okt. 7. 23:24
21/30 anonim válasza:
örűlj neki hisz manapság már 12-13 évesen túl vannak mindenen és 21 éve korukra kiégnek
22/30 anonim válasza:
én 22 voltam mikor elvesztettem a szüzességem. Az én akkori barátomat is riasztotta. Igaz neki sem volt túl sok tapasztalata, de tök nem mert velem szeretkezni. Félt, hogy milyen lesz, hogy fájdalmat okoz, hogy rossz lesz... És rossz is lett, fájdalmas is volt, nem csak az első hanem az összes többi is...
23/30 anonim válasza:
Én is így voltam,csak az én barátnőm kicsit fiatalabb.Hát és mit mondjak,lassan 2 éve vagyunk együtt,és én ennek a ténynek nagyon örültem!Tedd te is így!
24/30 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben leszek ha 3 éven belül nem találok senkit :SS
Attól félsz, hogy nem lesz jó, vagy, hogy neki nem lesz jó? Vagy nem értem miért riasztó. Ha úgy érzed, hogy szeret akkor inkább örülnöd kellene.
25/30 anonim válasza:
Hogy találkoztatok ha ennyire zárkózott??
26/30 anonim válasza:
Én örülnék, bármit megadnék egy ilyen lányért:)
19f
27/30 A kérdező kommentje:
Attól is félek, hogy rossz lesz neki, meg attól is, hogyha esetleg egyszer szakítanék vele, akkor rámkiabálná, hogy bezzeg a szüzességét elvettem, stb... Egyébként közel laktunk egymáshoz, gyerekkorunk óta ismerjük egymást, csak eddig nem néztem rá "úgy". Véletlenül futottunk össze, mikor nyárn otthon voltam, és udvaroltam neki.
2009. okt. 8. 23:00
28/30 anonim válasza:
Haver, veled tényleg nem OK valami. Az emberek 90%-ának legalább nem az első partnere az utolsó. Ha mindenki ordibálna a srác után aki elvette neki, akkor minden férfi nyomában loholna majdnem egy ex... Enyémben 4 is. :P
29/30 anonim válasza:
Utolsónak: Jó tudni, hogy csak én vagyok ilyen idióta, hogy végleg azzal akarok lenni akivel először.
Ha mégis szakításra kerül a sor, nem muszáj haragban elválni a jó viszony attól még megmaradhat.
30/30 anonim válasza:
én nem örülnék, mivel a csajok úgysem ragadnal le az elsőnél életük végéig, tehát még esély sincs egy hosszú kapcsolatra. (tudod hajtja őket a kiváncsiság) de ha szereted, akkor szar le..nem ez a lényeg. legfeljebb nem fogjátok élvezni az első pár alkalmat, tul kell esni rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!