Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit szólnátok hozzá, ha kiderülne a gyönyörűségesen szép barátnőtökről, aki most 21 éves, hogy tőletek kapta az első csókot, és valószínűleg a szüzességét is nektek fogja adni? Ti örülnétek, vagy riasztana?
Figyelt kérdés
Mert lehet, benem van a hiba, de engem riaszt... :S Hülye vagyok?
21/F
2009. okt. 7. 23:24
11/30 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs vele, csak zárkózott, meg elég nehéz gyerekkora volt. Ez így nem igaz, hogy sdenkinek sem kellett. Mondjuk úgy elég nehéz is lenne, hogy valakinek kelljen, hogy ki sem mozdult otthonról, mielőtt velem összejött, ráadásul lányiskolába járt, stb. Én meg 3 éve nem lakom otthon, és észre sem vettem, csak mikor hazamentem egyszer, hogy milyen egy szép lány lett belőle.
2009. okt. 7. 23:45
12/30 anonim válasza:
Mindenkit miért kellett lepontozni?
13/30 anonim válasza:
Én örülnék hogy én lennék az első. Így biztos hogy nem mondhatja el magáról valami paraszt haverjainak, hogy megdugta a csajomat.
Szerintem Te is inkább örülj neki.
14/30 anonim válasza:
Nem hülye hanem idióta vagy, más örülne ilyennek. Mégis te mi riasztót találsz abban hogy szűz? vagy hogy senkije nem volt? Ha baj hogy nem dugta még meg a fél város akkor nagy gond van veled...
15/30 anonim válasza:
elöttem szólónak: öregem, látszik, hogy te se láttál még szűz puncit közelről! ha nemtudnád rengeteg gond (is) van vele. szűk, nem enged be, többször kell neki futni, fájdalmas a csajnak, vérzik, minden baja van. lényegében senki nem élvezi az első pár alkalmat. ezért tarthat tőle a fiatalember
16/30 anonim válasza:
ha a szuz pinatol felsz mi lesz majd mikor be lesz jaratva?
am meg szolj egy haverodnak,biztos szivesen elvegzi a "piszkos" munkat.
17/30 anonim válasza:
Kétlem hogy baj lenne a barátnődel. Mázlista vagy. örülj neki...
18/30 anonim válasza:
Mondjuk az tény, hogy bármelyik szűkebb csaj el tudja játszani, hogy te vagy neki az első.. ;)
19/30 anonim válasza:
21 éves gyönyörű lány még nem is csókolózott? Akkor vagy te vakultál meg, esetleg őt zárták eddig apácák közé?
20/30 anonim válasza:
becsüld meg, hiszen ma már ritkaság az ilyen, nem értem miért kell félni tőle, te is voltál valamikor szűz nem? ha mindenki így állna hozzá, még mindenki szűz lenne....
sok boldogságot nektek, nem számít, h. szép vagy nem szép, ha szeretitek egymást! NEM MÁS JÁR VELE HANEM TE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!