Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Titeket vonzanak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Titeket vonzanak a "kisf@rkú" srácok vagy inkább "elkerülitek" őket? (vagy, inkább kerestek egy jó nagy f@rkú palit és élvezkedtek azon?! :D :D

Figyelt kérdés

Direkt ,ilyen szintűnek szántam a kérdésem csupán az ostobaság kedvéért:D

Ime a kolléga kérdéseXD

Pasik! Titeket vonzanak a szűz lányok v inkább "elkerülitek" őket?

Most komolyan, tényleg vannak ennyire tudatlan emberek???!

És napról napra, b@alf@sz@bbnál b@lf@sz@bb kérdések vannak...

2009. okt. 7. 00:56
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
És akkor most válaszoljunk...?
2009. okt. 7. 01:07
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
hát persze hogy elkerülöm. mielőtt eldöntöm hogy vonzónak találom-e a srácot, gyorsan lecsekkolom a farkát. legjobb lenne ha minden pasinak a homlokára lenne írva a farokmérete, könnyebb lenne dönteni. első ránézésre látnánk, hogy ki az aki ki van lőve. természetesen 30 centi alatt senki labdába se rúghat.
2009. okt. 7. 01:21
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

30 centisekkel én sem foglakozom. 170cm vagyok. Egy 30 centis sráccnál 1,5 méterrel magasabb. Képzeljétek milyen kicsi lehet a farka egy 30 centis pasinak.

21/L

2009. okt. 7. 01:24
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Bocs. Csak 1.4-el magasabb. Elgépeltem.
2009. okt. 7. 01:25
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Csak azt nem veszed észre, hogy azáltal, hogy az ostobaságot viccesnek tartod, voltaképpen azt promotálod.

Az ilyet figyelmen kívül kell hagyni, válaszra sem kell méltatni, akkor megunja.

2009. okt. 7. 07:11
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Olvassátok már el a kérdést...nem komolyan kérdezi csak kíváncsi volt ki kattint egy ilyen alacsonyszintű kérdésre :D

Kíváncsi voltam milyen válaszokat írnak mert ez nagyon nagy :D

2009. okt. 7. 09:10
 7/10 A kérdező kommentje:
9:10 Végre egy normális ember:)Most látni igazán mennyi észkombájn jár ide:D LOOOOOOL
2009. okt. 7. 10:51
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
szerintem te vagy az igazi "észkombájn" nézd már meg ,hogy mennyi KOMOLY válasz érkezett.. omg ásd el magad:D
2009. okt. 7. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:

És még mindig nem esik le neki dx

Kíváncsi lennék a "komoly" válaszolók közül hány jutott túl a vastagbetűs részen:D

Amúgy meg kérdező: írd be a google-ba ha "milyen hangszer", és nyisd meg az első ide mutató link "tárolt változat"-t, megfogsz lepődni milyen "buta" kérdések is voltak :D (mert már sajna törölték dx)

2009. okt. 7. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez alapban hülye kérdés,mert köztudott,hogy az orgazmushoz nem a farok hosszúsága számít,hanem a vastagság!!
2009. dec. 18. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!