Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok rá folyamatosan ha nem vagyok szerelmes? még is az lennék?
Egymásra néztünk és már ott valami történt ,ahogy megláttuk egymást.Aztán egymásra kattantunk,eszméletlen jó volt a szex,jól elbeszelgettunk,de néha van hogy a beszélgetés nehezen indul.Szex után jobban megy,de alapve nem mindig tudunk elbeszélgetni.Azt tudom hogy hozzá akarok érni,hogy vele akarok lenni mert mellette annyira nyugodt vagyok.Hozzá akarok bújni,és csak feküdni egymás mellett.Nem kellenek szavak sem.Egyalralan nem ismerjük még egymást és nem is beszélgetünk sokat nem egy beszédes alkat,a csend is olyan természetes köztünk.
Nem akarok ennyit rá gondolni,de rá gondolok már annyitol benedvesedek,nincs nyugtom.El fog ez múlni?már 3 hónapja tart..
Elmúlik, nem betegség!
Szégyelled az érzéseid, de szexelni idegennel nem szégyellted, levetkőzve szexelni minden pózban, leszopni őt stb, de az hogy éreznél is valamit iránta, hú hát az a szégyen, igaz?
Szupi kezdett.
Tudni kell hogy mit akarto a jövőben mind ketten. Ha a elég ennyi interakció nektek az jó kapcsolat is leht.
Csak senki ne erőltessen semmit.
Nem vagy szerelmes, hiszen alig ismered.
Ez szín tiszta fizikai vonzalom, sallangok nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!