Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeritettek gáz, ha bevaljátok 3 év után a szeretőtöknek, hogy szeretitek?
Múltkor taliztam vele és nagyon berugtunk. Sajnos elkezdtem mondani Neki, hogy szeretem és kérdezgetni, hogy Ő szerelmes tudna-e lenni belém. Erre ő azt mondta, hogy nem tudom, lehet, igen , nem dönsd el!! (tök gáz, nem?) Aztán egy kis idő múlva meg letagadtam azzal, hogy azért kérdezgetem tőle ilyeneket mert tovább akarok lépni és tudnom kell, hogy ő mit érez, mert nem akarok rosszul dönteni. Aztán meg letoltam azért mert úgy érzem nem jelentek neki semmit és csak valami pótlék félét látt bennem erre ő felpattant onnan ahol ült és megkérdzte, hogy komolyan ezt gondolom-e és erre azt feleltem, hogy igen erre ő akkor takarodj!! Aztán szexeltunk. Másnap nem éreztem olyan furcsán magam, de még is olyan érdekes volt, kívéltelesen együtt töltöttük a napot és még az exét is elküldte (akivel jobba van) aki oda jártakarítani meg még kitudja mit csiál...
Nem tudom eldönteni, hogy ez most mennyire volt értelmetlen? nagyon vagy gáz? hagyam vagy ragaszkodjak még?
Hűűű, ez tényleg elég gáz... Mi az, hogy ő ilyet mond neked, hogy "akkor takarodj", na ebből látszik, mennyire nem tisztel, a lábtörlőjét többre tartja nálad, én a kutyámnak se mondok ilyet... És te ezek után még szexeltél vele? Azzal az emberrel, aki így megaláz már 3 éve? Ezzel megerősítetted benne azt, hogy nyugodtan használhat tovább lábtörlő pótléknak. Hová tűnt a tartásod? Miért tűröd ezt el neki?
Kérdésedre válaszolva: elég értelmetlen dolgot csináltál, ami nagyon gáz és semmi miatt ne ragaszkodj egy ilyen emberhez. Biztosan találnál olyat, aki megbecsül, párjaként tisztel. Gyorsan térj észhez, hiszen már 3 évet odaadtál neki az életedből a megaláztatásért.
22/L
Szerintem nagyon berúgtatok, és hogy az előttem szóló kifejezésével éljek, te is megaláztad egy picit őt ezzel a résszel: "letoltam azért mert úgy érzem nem jelentek neki semmit és csak valami pótlék félét látt bennem" Talán nem lenne 3 éve veled, ha csak valami pótlék félét látna benned. Az lehet bárki. az ilyeneket talán nem nagyon berúgva kéne megbeszélni, főleg ha tovább akarsz lépni. Kérj tőle elnézést, és beszéljétek meg normálisan a dolgot, egy misét megér.
Előttem szólónak: attól meg, h épp egy este tajrészegen csúnya dolgokat vág két, egyébként három éve együttlévő ember egymás fejéhez, még nem kell olyan következtetést levonni, hogy a kérdező segg hülye, és elviseli, hogy évekig megalázzák. Ez nem is megalázás szerintem, ő is megbántotta a lányt, és a lány vissza akart valami durvával vágni (nemek felcserélhetők tévedés esetén). Szóval ha van mögöttük 3 szép év, de mos volt egy szar este, akkor konkrétan hülyeség ilyet tanácsolni, hogy dobja ki, max bogarat ültetsz a fülébe, és jól kib!sz magával. Gondolkozz, mielőtt ilyet tanácsolsz, és ne következtess ilyen durvákat főleg ne ilyen hiányos információhalmazból - 1 részeg estéről 3 évre következtetést levonni felelőtlen, főleg ha tanácsot adsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!