Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónapja vagyunk együtt! Az elején rengeteget sexeltünk.1 este alatt 4-5! Most viszont nem kívánom a sexet, hetekig megvagyok nélküle! Miért van ez? Párom is észrevette hogy v. mi nem stimmel.19/L
Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 16:57
1/6 anonim válasza:
én is ezzel piszkáltam a volt csajomat, hogy miért van ez mert vele is ez történt, de nem tudta megmondani. Már vége a kapcsolatnak, de nem a szex miatt. Utólag úgy érzem hogy valamikor 6 hónap után múlt el nála az irántam érzett lángoló szerelem és nem is kívánt már annyira. Még együtt voltunk egy jó ideig, úgy is, hogy kevesebbet szexeltünk, de egyre laposabb lett az egész kapcsolat. Kicsit hamarabb alakult át a szerelem szeretetté mint kellett volna.
2/6 anonim válasza:
ne mondja már nekem senki ,hogy 6-7 hónap alatt elmúlik a szerelem!! az akkor soha nem is volt az!!
3/6 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? Attól is lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen szedek...
2009. okt. 4. 11:01
5/6 anonim válasza:
Hát mert okozhat ilyet a fogamzásgátló. Nálam is okozott. Abbahagytam, visszatért a kedvem :)
De ettől függetlenül lehet, h nálad nem ez a probléma.
6/6 anonim válasza:
Okozhatja a fogamzásgátló is, illetve az a tudat, hogy most már nem kell "hódítanod" a pasinál, hiszen megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!