Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kövér csajjal a sex?
Figyelt kérdés
most ugy néz ki,hogy lesz egy ilyen barátnőm.Nem tudom mi de valahogy nagyon megfogott benne valami.Csak attol ez egytöl félek,hogy milyen lesz vele a sex...egy kövér csaj is ugyanugy tud teljesiteni vagy esetleg kell számitani némi hátrányra?
[csak olyanoktol kérek választ,akik voltak már kövér csajjal!!Köcc]
hat halaisten nem voltam meg malackaval, de ha korulnezel van 1-2 szexre ehes mangalica, fogj egyet es try it! ;)
2008. jún. 19. 19:46
23/36 anonim válasza:
Hat ez micsoda kerdes, komolyan! Meg nemelyik komment...
Kosz mindenkinek, aki leszolta a kover noket.
Ha valakit el tudsz fogadni, szereted az enjet, az embert, es persze kulsoleg is tetszik, megha van is rajta felesleg (kover), akkor nem lesz semmi gond a szexxel. En nem voltam meg kover csajjal, de en egy kover csaj vagyok, es a ferjem igy szeret es elfogadott ilyennek. Semmi gondunk a szexxel. Az pedig ugyis egymas megismeresekor derul ki, hogy neki mi a jo, es neked mi a jo.
2008. jún. 20. 10:10
24/36 anonim válasza:
A kérdező szerintem nem leszólta a kövér csajokat, és a kommentezők nagy része sem, általánosságba volt róla szó. Szó sincs az elfogadásról..
2008. jún. 21. 15:38
25/36 anonim válasza:
az elején írta vki, h kövér nő maxi tampon. Én 174cm és 90kilóvagyok és néha a mini is alig megy fel. Erről ennyit.
2008. jún. 22. 12:49
26/36 anonim válasza:
Bocsánat, de szerintem nem a vékony lányokat kellene degradálni, hanem a ducik előnyeit hangsúlyozni. Alapjaiban pedig nem szabad Vele éreztetni, hogy másképpen állsz Hozzá. Figyeld a reakcióit, hogy mi esik Neki jól. Szerintem nem testalkat függvénye a jó szex. Ne félj, ha Te vagy az első, Neked kell bebizonyítanod, milyen jó is a szex. Ha elég türelmes vagy, lassan összeszoktok, és együtt fedezitek fel, hogyan jó... :)
2008. jún. 23. 08:26
27/36 anonim válasza:
Nekem speca barátnöm kövér és rtény hogy tényleg bevállalósabb mint a többi és sztem a szex is nagyon jó vele!Szal ilyen problémád ne nagyon legyen!:D
2008. jún. 23. 08:50
28/36 anonim válasza:
we
2008. jún. 23. 08:51
29/36 anonim válasza:
...nagy test , nagy élvezet!!... (viccen kívül)
2008. jún. 27. 22:28
30/36 anonim válasza:
A kérdés több mint fél éves, lehet tudni mi lett a csajjal? Megvolt a dolog? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!