Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha valaki odamenne hozzátok, hogy egy húszezresért elégítsétek ki kézzel, megtennétek?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból kérdezem.2009. okt. 1. 15:31
11/22 Apollo93 válasza:
Hello!Most nem a kérdezőt szeretném minősíteni, de szerintem teljesen fölösleges ilyen kérdéseket írni mert még egy nyomorék discos liba se fogja ideírni, hogy ja én szívesen...legalábbis szerintem...és úgy vettem észre, hogy az ilyen lányok nemis járnak ide!
13/22 anonim válasza:
Hogy ide csak milliomos emberek irogatnak... ha a gyereked gyógyszere függne3 tőle, biztosan megtennéd mág 5.000 forintért is!!! Mottó: Sose mond, hogy soha!
14/22 anonim válasza:
Ha férfi lennék le is szopnálak ingyér is te gyökér!
Ja amúgy miért nem vered ki magadnak ingyen?
15/22 anonim válasza:
Persze, 20 000-ért simán kiverem(A FOGAIDAT MAXIMUM).Gyökér.
16/22 anonim válasza:
Hát a kivétel erősít.Ha a pasi jól néz ki,tetszik akkor igen:)
17/22 anonim válasza:
Hogy ide csak milliomos emberek irogatnak... ha a gyereked gyógyszere függne3 tőle, biztosan megtennéd mág 5.000 forintért is!!! Mottó: Sose mond, hogy soha!
ott a pont
18/22 anonim válasza:
Én fiú vagyok és az érdekelne hogy azt a lányt miért szavazták le aki megtette volna? Én is megujaznék egy csajt 20 rongyért. Ebben most nincs semmi extra, megkeresi másnak a heti fizetésést 2 perc alatt. Ebben szerintem semmi rossz sincs!
Inkább száljatok magatokba! Ha nem lenne pénzetek? Akkorsem? Akkor megérdemlitek a halált.....
19/22 anonim válasza:
Nembaj gyerekek... talán még eljön az idő, mikor az életetek függ egy b.száson vagy sz.páson! Addig verhetitek a nyálatokat...
20/22 anonim válasza:
Ha az életem függne rajta, akkor sem.Nem fogok idegen emberekkel b*szni, köszike.Nem akarok elkapni vmi nemi betegséget.Amúgy meg, nem csak b*szással lehet megoldani a dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!