Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ez? Hogyan lehet ezt megoldani?
Barátnőm nagyon szereti a szexet. Azt is szereti, ha kézzel csinálom neki. Viszont nem bírja elviselni, ha szájjal próbálom. Olyan csiklandós ott lennt, hogy nyelvvel nem lehet hozzáérni.
Vajon erre van valami megoldás, mert lenne hozzá kedvem és meg akarok adni neki minden jót.
Lányok, volt már ilyen tapasztalatotok. Vagy, ha valaki tud megoldást szóljon!
Köszi! :)
Ha szereti a szexet is és kézzel is, lehet hogy nem igényli az orálisat.
Ha csikis, akkor sztem nemigen lehet vele mit kezdeni.
De ez legyen a legkisebb probléma ha szeretitek egymást.
L/22
Azt mondja, hogy olyan érdes a nyelvem, hogy nem bírja. Ha kicsit felizgul, akkor jobban tűri, de csak picit. Már egyszer sikerült, de azóta sem megy. Azonnal ugrik, vagy elneveti! :-DDD
Végülis nem olyan fontos! Csak szeretném, mert imádom a punciját! Köszi a válaszokat!
Mondanék pár ötletet: bilincs - a lányok általában szeretik (legalábbis akiket én ismerek)
Valamint próbáld meg úgy is, hogy befeszíted a nyelved vagy éppenhogy nagyon lazán hagyod. Meg tudod tenni még azt is, hogy a nyelved aljával izgatod (kényelmetlen meg nehézkes, de ez van) - az nem lesz érdes :)
igaz. amikor sikerült, akkor a nyelvem aljával csináltam, de az nagyon kényelmetlen nekem. és az ételt sem a nyelvem aljával szoktam ízlelgetni.
hát lehet, ez már nem oldódik meg.
nem baj! azért köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!