Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elkéstem a megoldással?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkéstem a megoldással?

Figyelt kérdés
Több, mint egy éve vagyunk együtt a barátommal, egy baj van: nem túl jó vele a szex, mert túl hamar elmegy, meg nem túl romantikus típus. Sajnos ezt csak nem rég mondtam el neki, és ő azt kérte, mondjam el, mit csináljon másképp, stb, de én azt mondtam, hagyjuk az egészet, mert én erről képtelen vagyok beszélni. Azóta már én szeretnék változtatni, de ő nem hagyja, visszautasít, hogy úgy se lesz már jó, meg ő már nem tud mit tenni. Én képes lennék bármire, hogy megoldjuk, de ő eléggé összetört lelkileg attól, hogy majdnem egy éve után mondtam el neki, hogy nem jó vele!
2009. szept. 24. 18:16
 1/4 anonim válasza:
100%
Természetes hogy ilyenkor össze van törve hisz ilyenkor kérdések merülnek fel benne hogy ha egy teljes évig nem volt jó...valakivel ki pótoltad e a hiányt, meg alapjába véve se kellemes érzés ha az ember megtudja magáról hogy nem valami jó... Erőszakold asztal mellé és beszéljétek meg. Vagy szavak nélkül éreztesd vele hogy segíteni akarsz és hogy nem ciki a számodra ez a dolog. Az internet tárháza kimeríthetetlen még az ilyen dolgok terén is. Lehet hogy néhány póz kipróbálása sokat segítene rajtatok. Azhogy korán elélvez sajnos sok embernél probléma de ha jóltudom vannak férfiak számára olyan tornagyakorlatok melyek az ilyesmit korigálják. Javítson ki más nyugodtan ha tévedek vagy többet tud róla. Vagy megpróbálhatja hogy az aktus közben nem arra gondol hanem valami másra. Ez is csak egy ötlet. Remélem megoldódik hajrá.
2009. szept. 24. 18:26
 2/4 Manócska'90 ***** válasza:

Szia! Az én barátom is azt szokta csinálni, amit az első válaszoló is javasolt.

Ő ha közel van az orgazmushoz, de még eléggé az elején vagyunk (nálunk átlagban fél órás így egy menet - de mikor mi esik jól) meg közben is, akkor vhogy kizárja a fejéből azt, hogy mennyire jó meg, hogy mennyire élvezi. Olyankor nem is kemény teljesen a péniszem, de amíg nem mondta, hogy így csinálja, észre se vettem. Most se érzem, csak már eléggé összeszoktunk és ismerem a reakcióit.

Szal sztem próbáljátok meg, nem vesztetek vele semmit! (Azért ne vmi nagyon "hervasztó" dologra gondoljon, mert ha lelankad, akkor uott vagytok, mint eddig...csak Ő sem megy el:P )

Sok sikert

2009. szept. 24. 19:46
 3/4 Manócska'90 ***** válasza:
Bocsi: nyílván nem az én péniszem - elírtam :D
2009. szept. 24. 19:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, remélem megoldjuk!
2009. szept. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!